CELEBRITY STYLE

To hot pink σύνολο της Μαρίας Μπεκατώρου στο YFSF έκλεψε την παράσταση (και την καρδιά μας)

Και πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από την Μαρία Μπεκατώρου, φόρεσε αυτό το σύνολο και να, που για ακόμη μια φορά, μας εντυπωσιάζει.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar η Μαρία Μπεκατώρου, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της όταν εμφανίστηκε με ένα total pink σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιστρέφουμε σε πολύ λίγο στο πιο κεφάτο show! #Yfsf_Ant1 #StayTuned #backstage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) στις

 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε την παράσταση, φορώντας μια φούξια ψηλόμεση μακριά φούστα από ταφτά και ένα τοπ με έναν ώμο το οποίο διέθετε μια ενδιαφέρουσα cut out λεπτομέρεια, custom made δημιουργίες του brand Lynne. Το σύνολο ολοκλήρωσε η Μαρία, με παπούτσια Tsakiris Mallas και κοσμήματα Kessaris.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tonight is the night! Gogreous @mariampekatwrou in @lynne_world custom made outfit! YOU SPARKLE!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynne (@lynne_world) στις

 

Το hot pink look συνόδευσε με ένα smokey eye μακιγιάζ το οποίο επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη, ενώ το χτένισμα με τις χαλαρές μπούκλες, ο Στέφανος Βασιλάκης.

 

Η κομψή εμφάνισή της έφερε έναν αέρα ανανέωσης, στα πιο glamorous και φαντεζί φορέματα που φοράει συνήθως για την περίσταση, η παρουσιάστρια.

Στα δύο προηγούμενα επεισόδια του YFSF είχε κάνει εμφανίσεις με φορέματα καλυμμένα με παγιέτες αποδίδοντας πιο λαμπερά looks. Το ροζ σύνολο όμως, μπαίνει στην κορυφή των looks της, για την κομψότητά του, αλλά και για την απόχρωση αυτή που «φωνάζει» άνοιξη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lynne_world/