CELEBRITY STYLE

Η Margot Robbie με δερμάτινο outfit στην πιο κομψή εκδοχή του

Photo by Omar Vega/Invision/AP

Η Margot Robbie είναι από εκείνες τις διάσημες κυρίες που δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά με το outfit τους για να τις προσέξεις. Συνήθως, επιλέγει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλοντυμένη. Επιλέγει πάντα σωστά τα ρούχα που θα τη συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση και έχει τον δικό της τρόπο να τραβά τα βλέμματα, όπου κι αν βρίσκεται. Τελευταία, την έχουμε δει να κάνει πολύ όμορφες επιλογές σε φορέματα, αλλά η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ξεπέρασε τις προηγούμενες.

Η όμορφη Margot Robbie, φόρεσε ένα total πορτοκαλί, δερμάτινο outfit, το οποίο ταίριαζε άψογα με τα ξανθά μαλλιά της αλλά και τα χρυσά πέδιλα που διάλεξε για να ολοκληρώσει το look. To outfit ήταν για την παρουσία της σε event μεγάλης εταιρίας αυτοκινήτων και η αλήθεια είναι ότι η όμορφη ηθοποιός έκανε πολύ σωστή επιλογή, αλλάζοντας την άποψή σου –ίσως- για το total leather look.

 

Μπορείς λοιπόν, να είσαι κομψή και καθόλου υπερβολική με ένα δερμάτινο ντύσιμο, ειδικά στο χρώμα που επέλεξε η Margot αλλά και με τη ruffled λεπτομέρεια που είχε στη φούστα.

Να σημειώσω επίσης, ότι το πορτοκαλί και μαζί του όλες οι γήινες αποχρώσεις θα είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο, επομένως καλό είναι να αρχίζεις να το συνηθίζεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Omar Vega/Invision/AP