CELEBRITY STYLE

Το σικ βραχιόλι της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι δημιουργία της Μαριάννας Γουλανδρή

Εurokinissi

Πολύ πριν αρχίσει να απασχολεί τα μέσα ως σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μαρέβα Γκραμπόσφκι-Μητσοτάκη ήταν (και είναι) μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Το 2012, με τη Δήμητρα Κολοτούρα ίδρυσε το φημισμένο πλέον Zeus + Δione brand, έναν οίκο μόδας ο οποίος εμπνέεται από την αρχαιοελληνική μυθολογία και παράδοση για τις συλλογές του. Το brand γρήγορα ξεχώρισε μέσα στην πληθώρα των διαφόρων πετυχημένων ελληνικών οίκων, δημιουργώντας πλέον όχι μόνο ρούχα αλλά και αξεσουάρ.

Διάβασε ακόμη: H Olivia Colman με Zeus + Δione στη Vogue

Αυτό σίγουρα, είναι ένας από τους λόγους για τις συχνά καλοντυμένες εμφανίσεις της, τις οποίες άλλοτε θαυμάζουν οι γυναίκες και άλλοτε δημιουργούν αντιπαραθέσεις.

Δες ακόμα: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη φόρεσε στιβάνια με καφτάνι και μόλις έκανε την καλύτερη εμφάνιση του Αυγούστου

Μια της εμφάνιση όμως, ήταν η αφορμή ή καλύτερα μια υπενθύμιση γιατί τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στα looks μας. Το καλοκαίρι, όταν είχε ταξιδέψει στην Κύπρο μαζί με τον σύζυγό της, Κυριάκο, είχε φορέσει ένα casual chic σύνολο που περιλάμβανε μια λευκή πουκαμίσα με φιόγκο και γκρι παντελόνι κοστουμιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@marevagrabowskimitsotaki First Lady of Greece wearing our Avra Bangle #Superwoman#Inspiration#MariannaG

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις

Ως φαν των αξεσουάρ που είναι, ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα όμορφο χρυσό βραχιόλι με το σχέδιο ενός ματιού. Το βραχιόλι αυτό ήταν δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Μαριάννας Γουλανδρή και πωλείται στην «προνομιακή» τιμή των 965 ευρώ.

 

Με μια φωτογραφία της στο Instagram, η σχεδιάστρια κοσμημάτων μας πληροφόρησε ότι η Μαρέβα επέλεξε δημιουργία της, ενώ μάθαμε ποιο ακριβώς ήταν το σχέδιο που φόρεσε.

Εurokinissi

Το ίδιο βραχιόλι φόρεσε η Μαρέβα σε δείπνο στην Κύπρο (Εurokinissi)

Οι παραπάνω εμφανίσεις μας υπενθύμισαν πως ένα κόσμημα, μεγάλο ή πιο διακριτικό, συμβάλλει στο να δημιουργήσουμε ένα πετυχημένο σύνολο. Με την κ. Γκραμπόσφκι-Μητσοτάκη να στηρίζει Έλληνες σχεδιαστές για τις εμφανίσεις της, αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Βρήκαμε, λοιπόν, 5 δημιουργίες εγχώριων designers σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια αγορά/επένδυση.

 

Επιχρυσωμένο βραχιόλι, Katerina Psoma

 

 

Ασημένιο βραχιόλι, Aliki Stoumpouli

 

 

Βραχιόλι με αλυσίδα, Paul Sarz

 

 

Χρυσό βραχιόλι με μάτι και μπριγιάν, Li-La-Lo

 

 

Επιχρυσωμένο cuff, Prigipo

Κεντρική φωτογραφία:  Εurokinissi