CELEBRITY STYLE

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το “to die for” παλτό της και το basic μαύρο φόρεμα στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κίνας

Eurokinissi

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει διάφορα σχόλια, κάθε φορά που έχει τύχει να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί συχνά θέμα συζήτησης με τις εμφανίσεις που κατά καιρούς, κάνει και η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως αναμενόμενο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Κάποιος τη στηρίζει, κάποιος άλλος το αντίθετο και φυσικά υπάρχουμε και εμείς που το μόνο που μας νοιάζει είναι ένα πράγμα: η μόδα. Δηλαδή, όταν κρίνουμε κάποια προσωπικότητα, άνδρα ή γυναίκα, δεν κρίνουμε τον άνθρωπο αλλά αποκλειστικά και μόνο την εμφάνισή του/της.

Διάβασε ακόμη: Τόλμησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και εμφανίστηκε με παντελόνι;

Φόρεσε ένα εκπληκτικό παλτό η Μαρέβα Μητσοτάκη. Το παλτό της όντως μας εντυπωσίασε. Το μαύρο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζίπινγκ, ήταν basic.

Και καλοντυμένη να θεωρείται μια γυναίκα, είναι κάποιες φορές που αυτά που θα φορέσει μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν απόλυτα το στιλ ή την προσωπικότητά της. Και ξέρεις κάτι; Συμβαίνει αυτό, όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Το στιλ είναι σαν ζωντανός οργανισμός, από τη στιγμή που εμείς οι ίδιες καθορίζουμε την έκβαση ενός συνόλου, σαν οντότητες με συναισθήματα είναι λογικό ένα outfit να εκφράζει την δεδομένη στιγμή της ζωής ή τη διάθεσή μας.

Δες ακόμη: Το σικ βραχιόλι της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι δημιουργία της Μαριάννας Γουλανδρή

Όταν η Μαρέβα Γκραμπόσφκι-Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα απλό μαύρο φόρεμα στο δείπνο με τον Πρόεδρο της Κίνας μπορεί να ήθελε να κάνει μια πιο συνεσταλμένη εμφάνιση, χωρίς«πολλά-πολλά». Μπορεί, λόγω της περίστασης και του ανθρώπου που συνάντησε να ήθελε το σύνολό της να έχει αυτή τη σεμνότητα, αυτή την απλότητα. Από την άλλη, μπορεί απλά αυτό το φόρεμα να εξέφραζε τη διάθεση ή την αισθητική της τη συγκεκριμένη στιγμή.

Eurokinissi

Eurokinissi

Η εμφάνιση δεν ήταν σε καμία περίπτωση «κακή». Ήταν απλά basic, αρκετά απλή. Προφανώς, και ένα μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό και εκπέμπει κομψότητα, παρ’ όλα αυτά η γνώμη μας είναι ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα μπορούσε να το είχε αναδείξει με τη χρήση ενός statement κοσμήματος ή αξεσουάρ όπως ένα μεταξωτό μαντήλι στον λαιμό ή ένα όμορφο κολιέ και βραχιόλια.

Eurokinissi

Eurokinissi

Παρ’ όλα αυτά, λίγες ώρες πριν, η ίδια γυναίκα έκανε μια πιο casual εμφάνιση η οποία δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη. Στην επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας στις εγκαταστάσεις της Cosco, η Μαρέβα πρόσφερε έμπνευση σε όλες εμάς που αγαπάμε ένα ωραίο πανωφόρι.

Eurokinissi

Eurokinissi

Με τα oversized πανωφόρια να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου, η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εναπόθεσε όλες τις δυνάμεις της στην αιώνια γοητεία ενός statement παλτό. Το σκούρο πράσινο καρό παλτό της είχε όλα τα συστατικά για να της προσφέρει μια καλοντυμένη εμφάνιση: είχε χαμηλό γιακά, θυμίζοντας αυτόν που υπάρχουν στα bomber jackets, ήταν σε Α γραμμή αποδίδοντας μια θηλυκή γραμμή, ενώ το ότι έδενε στη μέση ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τέλος, τα μανίκια σε 3/4 απέδωσαν μια έξτρα δόση κομψότητας στο σύνολό της.

Eurokinissi

Eurokinissi

Φορώντας από μέσα μια πουκαμίσα σε πράσινο χρώμα και ένα μαύρο παντελόνι και πράσινες γόβες το outfit αυτό ήταν από τα πιο σοφιστικέ της Μαρέβας Γκραμπόσφκι-Μητσοτάκη, χωρίς αμφιβολία.

Eurokinissi

Eurokinissi

Το να κάνεις δύο επιτυχημένες εμφανίσεις σε μια μέρα, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Η Μαρέβα, βέβαια τα κατάφερε, φορώντας ρούχα που εκφράζουν το στιλ της και τα οποία ήταν κατάλληλα για την περίσταση. Ακόμα και αν το total black outfit της στο δείπνο δεν ήταν το πιο δημιουργικό, ήταν σαφέστατα κομψό. Μπορεί να μην μας ενθουσίασε, «ανταπέδωσε» όμως με το statement παλτό της. Όλα καλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi