CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα της Jennifer Lopez έχει το μεγαλύτερο σκίσιμο που είδες ποτέ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Κάθε φορά που η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί κάποια φαντασία εξαντλείται, είτε είναι του σχεδιαστή, είτε του στιλίστα της, είτε του κομμωτή της ή ακόμα και της ίδιας. Σου θυμίζω την πρόσφατη εμφάνισή της με το εντυπωσιακό Balmain φόρεμα από το φετινό Met Gala και προσθέτω ακόμα μία από ένα φιλανθρωπικό event του The Robin Hood Foundation στην Νέα Υόρκη.

Η Λατίνα τραγουδίστρια έβαλε τα δυνατά της και πάλι και έκανε μία sexy εμφάνιση φορώντας μία δημιουργία ίσως με το μεγαλύτερο σκίσιμο που έχεις δει ποτέ. Υπεύθυνος γι’ αυτό το φόρεμα είναι ο Αυστραλός σχεδιαστής Alex Perry, o οποίος εξέλιξε το classy, επίσημο μαύρο φόρεμα, μάλλον έχοντας στο μυαλό του το έντονο σεξαπίλ της Jennifer Lopez.

 

Πάντα με ένα natural makeup look με τονισμένα μάτια και ένα αυστηρό sleekback hairstyle, η όμορφη Jlo συνόδευσε κι αυτή την εμφάνιση. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ενώ έδωσε έμφαση στο clutch και στα κοσμήματα που έκαναν το sexy μαύρο φόρεμα να λάμπει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File