CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Lopez μόλις φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο χρώμα

Η άνοιξη και τα παστέλ πάνε παρέα και η πρόσφατη street εμφάνιση της Jennifer Lopez είναι η απόδειξη. Η sexy τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα total minty outfit,  που αποτελούνταν από ένα midi φόρεμα σε ίσια γραμμή και μια μακριά καμπαρντίνα   στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude pumps, τα οποία ενώ έδεναν άψογα με την παστέλ απόχρωση της μέντας, δεν την υπερκάλυπταν κι έτσι το χρώμα ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αν λοιπόν είσαι σε σκέψη να φορέσεις ένα monochromatic outfit, τότε αυτό το χρώμα θα πρέπει να είναι ανάμεσα στις επιλογές σου. Δεν χρειάζεται να έχεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα για να το επιλέξεις. Προφανώς και κάνει μεγαλύτερη αντίθεση, ωστόσο τώρα που ακόμα το δέρμα σου δεν έχει προλάβει να μαυρίσει καθόλου θα δείχνει πιο κομψό.

Να σου θυμίσω ότι η καμπαρντίνα είναι ένα ευκολοφόρετο και στιλάτο πανωφόρι για τις ανοιξιάτικες, πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις σου. Δες αυτήν που φόρεσε η Jennifer Lopez και ιδέες για να κάνεις της δική σου επιλογή. Και μην ξεχνάς να ότι τα παστέλ είναι η καλύτερη χρωματική για την άνοιξη.

Κεντρική φωτογραφία: @Getty Images