CELEBRITY STYLE

H Jennifer Lopez επαναφέρει το crop φούτερ με τον πιο cool τρόπο

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Η Jennifer Lopez δεν είναι σε καμία περίπτωση το cool girl που βλέπεις στους δρόμους της πόλης. Ακόμα και οι street εμφανίσεις της, τις περισσότερες φορές είναι απόλυτα θηλυκές και sexy. Αλλά πού και πού κάνει τη διαφορά και μπορεί να μην είναι εκείνη που κάνει τα βλέμματα να γυρίσουν στο πέρασμά της, αλλά σίγουρα έχει τον τρόπο να κρατήσει το ενδιαφέρον σου. Ένα από τα πρόσφατα casual outfits της είναι η απόδειξη και σίγουρα εσύ μπορείς να το κοπιάρεις.

Ουσιαστικά, το outfit της JLo δεν είναι κάποια stylish επιλογή, αλλά ένας cool τρόπος για να φορέσεις ένα απλό φόρεμα και το φούτερ σου και να μην μοιάζουν αταίριαστα.

 

Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, αφού το crop φούτερ που έχει χρησιμοποιήσει, εκτός του ότι κάνει stylish το αποτέλεσμα, αποτελεί ταυτόχρονα μία αναβίωση του crop φούτερ που ίσως φορούσες στην αρχή της νέας χιλιετίας.

Champion Life® Women’s Reverse Weave® Cropped Cut Off Hood-Men’s Fit, C Logo

Αυτό είναι το φούτερ που επέλεξε να συνδυάσει η JLo με το μακρύ, ριγέ φόρεμα σε ίσια γραμμή.

  Μοβ, crop φούτερ, Bershka

Ωστόσο, μπορείς να βρεις σε πολλές εκδοχές και χρώματα ένα crop φούτερ.

Πράσινο, crop hoodie, Asos

Αλλά και σε επίσης στιλάτες εναλλακτικές όπως αυτό το crop hoodie.

My tip: Δεν μπορεί να μην έχεις κρατήσει ένα παλιό φούτερ, από τα εφηβικά σου χρόνια, που να μην φοράς πια. Αν έχω πέσει μέσα, τότε κάνε μία μικρή παρεμβολή πάνω του και μετέτρεψέ το σε crop. Μπορείς απλά να το κόψεις με το ψαλίδι και να επέμβεις και στη λαιμόκοψη, αλλά μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια μίας μοδίστρας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP