CELEBRITY STYLE

H Jennifer Lopez αποδεικνύει ότι το ροζ δεν έφυγε ποτέ από τα trends

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Η όμορφη Jennifer Lopez μαζί με τον σύντροφό της Alex Rodriguez επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Capri, πίσω στην Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι ανανεωμένο, άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στην καθημερινότητά του και οι δυο τους εθεάθησαν  να βγαίνουν από τα studios του NBC. Στην κοινή τους εμφάνιση όμως για ακόμα μία φορά τα φλας άστραψαν για την Λατίνα τραγουδίστρια, η οποία έκανε μία από τις sexy και εντυπωσιακές εμφανίσεις για ακόμα μία φορά, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

 

Η JLo διάλεξε ένα ροζ, mini φόρεμα με feathered λεπτομέρειες στη φούστα του γαλλικού οίκου Valentino. Η μεταξωτή δημιουργία είχε μακριά μανίκια, ήταν κλειστή στο λαιμό και στένευε στη μέση με ένα μικρό κορδόνι, αναδεικνύοντας έτσι τις καμπύλες της τραγουδίστριας. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πέδιλα στην ίδια απόχρωση και μία λευκή tiny bag.

 

Όσο για το beauty look της όμορφης Jennifer Lopez δεν ήταν καθόλου μακριά από όσα μας έχει συνηθίσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ. Ένα μακρύ ponytail και ένα bronze makeup είναι αρκετά για να δώσουν την απαιτούμενη λάμψη σε μία τέτοια εμφάνιση.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File