CELEBRITY STYLE

Το total red look της Lily Collins και πώς να το αντιγράψεις

Το χρώμα που βλέπουμε σπάνια σε ένα κόκκινο χαλί είναι το κόκκινο- αυτό συμβαίνει, προφανώς, γιατί αν δεν είναι σωστά διαλεγμένο το ρούχο αλλά και εντυπωσιακό το styling, το αποτέλεσμα μοιάζει too much ενώ το χαλί ''καταπίνει'' το outfit.

Όταν όμως γίνεται σωστή επιλογή ρούχου και styling, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία εμφάνιση της Lily Collins. Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας ”Okja” φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ κόκκινο Valentino, από τη συλλογή Fall 2017- Ready to Wear.

Το styling επιμελήθηκαν οι Rob Zangari και Mariel Haenn, οι οποίοι επέλεξαν να τονίσουν τα χείλη της Lily με ένα εντυπωσιακό wine red κραγιόν και να αναδείξουν τα έντονα φρύδια της χωρίς να βαρύνουν τα μάτια της με σκούρα χρώματα.

Evan Agostini/Invision/AP

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια sleek κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση ενώ τα αξεσουάρ ήταν σε ασημένιες αποχρώσεις με πετράδια. Μια head to toe, κομψή εμφάνιση που σίγουρα θα μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας.

Evan Agostini/Invision/AP

Get the look

Συνδύασε ένα φόρεμα σε κόκκινες αποχρώσεις με sneakers και έντονα χείλη για πιο casual αλλά glam εμφάνιση.

Animal-print viscose crepe dress Replay, 219 ευρώ

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP