CELEBRITY STYLE

La Casa de Papel: Η Úrsula Corberó στην πρεμιέρα της σειράς με φλογερό ’80s σύνολο

Μη με κρίνεις που δεν έχω δει ακόμα το La Casa de Papel. Είχα δουλειές εντάξει; Θα κάτσω όμως να το δω το Σ/Κ, γιατί ξεσηκώθηκα. Πέρα από όλους τους φίλους μου που λένε συνέχεια πόσο τέλεια είναι η σειρά, είδα μετά και τη στιλάτη "Tokyo" και σκέφτηκα ότι μια τέτοια περσόνα θα ήταν μία άκρως ενδιαφέρουσα για να παρακολουθήσω μέσα από τη σειρά.

Διάβασε ακόμη: H Ελένη Φουρέιρα σε μια συνεργασία αλά “Casa De Papel” με το Netflix. Έπειτα μάλλον θα κατακτήσει τον πλανήτη

Χρησιμοποιώ τον χαρακτηριστικό «περσόνα» για την “Τοkyo” aka Úrsula Corberó  γιατί όταν είδα τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και το look που φόρεσε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του show του Netflix, κάτι μου «έβγαλε». Μου πούλησε τόσο σωστά το ’80s punk σύνολό της που με ιντρίγκαρε αρκετά ώστε να θέλω ν’ ασχοληθώ με την ίδια, αλλά και τη σειρά γενικότερα.

Τώρα, μπορεί να διαβάζεις “’80s punk” και να πιστεύεις ότι θα δεις μια πιο goth εμφάνιση που περιλαμβάνει πέτσινα ρούχα και αξεσουάρ με καρφιά. Το αντίθετο βασικά. Θα δεις μια πιο glamorous πλευρά της Úrsula Corberó, μια στην οποία όμως κατάφερε να προσφέρει τη δική της punk αισθητική.

Embed from Getty Images

 

Ντυμένη στα κόκκινα, η ηθοποιός φόρεσε ένα μάξι μεταξωτό κόκκινο φόρεμα, δημιουργία της  Alessandra Rich, το οποίο περιελάμβανε ένα έντονο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος του φορέματος. Λόγω του σκισίματος στο σημείο των ποδιών, το φόρεμα αποκτούσε κίνηση, κάτι που η Corberó εκμεταλλεύτηκε παίζοντας με τα δύο πάνελ του ρούχου και προσφέροντας ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα στην, κατά τα άλλα, φλογερή εμφάνισή της.

 

Τα ξεκάθαρα ’80s vibes του πανέμορφου φορέματος, ανέδειξε ακόμη περισσότερο με τα statement κοσμήματά της του οίκου Bulgari, όπως το choker από πέρλες (που διέθετε ένα κόκκινο πετράδι στο κέντρο, ταιριάζοντας έτσι απόλυτα με τη χρωματικό theme της εμφάνισή της) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, επίσης από πέρλες.

Το σύνολο αρμονικά ολοκλήρωσε το mullet χτένισμα της ηθοποιού και το κόκκινο eyeliner στο κάτω μέρος των ματιών, κάνοντας το look από μια ωδή στη μόδα της δεκαετίας του ’80.

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/ursulolita/