CELEBRITY STYLE

Αυτός είναι ο πιο κουλ τρόπος να φορέσεις το κοστούμι σου το σαββατοκύριακο

Το κοστούμι, όπως έχεις καταλάβει, έχει γίνει πλέον ένα από τα basics της γκαρνταρόμπας σου για φέτος. Κι αν μέχρι τώρα το θεωρούσες ένα αυστηρό outfit ή σου θύμιζε τη στολή του γραφείου, χάρη στα catwalks και φυσικά στους εμπνευσμένους συνδυασμούς των fashionistas, το κοστούμι έχει πλέον γίνει ένα ευκολοφόρετο ρούχο που μπορείς να προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ πολύ εύκολα.

Επειδή είμαι σχεδόν βέβαιη ότι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα άνετο κοστούμι, θέλω να δεις τον συνδυασμό που έκανε η Hailey Baldwin με το δικό της γκρι κοστούμι και τότε μάλλον θα έχεις έναν ακόμα τρόπο για να εντάξεις το κοστούμι σου ακόμα και στο street style του σαββατοκύριακου.

Η Hailey Baldwin λοιπόν, συνδύασε το καρό γκρι κοστούμι με ένα φλούο φούξια, oversized, πουλόβερ και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά pumps. Αυτό το matching θα δεις ότι θα σου δώσει μία casual αίσθηση, ακόμα κι αν το κοστούμι σου το προόριζες μόνο για τα επίσημα επαγγελματικά σου ραντεβού. Κι αν τα pumps, τα θεωρείς υπερβολή για τις βόλτες του σαββατοκύριακου, τότε τα λευκά σου snekaers, μπορούν κάλλιστα να τα αντικαταστήσουν ή ακόμα και τα flat booties σου.

My tip: Απόφυγε να κάνεις αυτό τον συνδυασμό, αν το κοστούμι σου έχει στενό, μεσάτο σακάκι.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide