CELEBRITY STYLE

Η Kim Kardashian είναι το fashion icon που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αναμφίβολα είναι από τις πρώτες influencers (αν όχι η πρώτη) που ξεκίνησε να έχει επιρροή σχεδόν άμεσα στο κοινό που την ακολούθησε. Ένα κοινό που πληθαίνει συνεχώς, αλλά πραγματικά πλέον δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί κανείς να δεχτεί ότι η Kim Kardashian απενοχοποίησε τη ζουμερή σιλουέτα, έκανε το contouring μόδα, αλλά κι αυτό το ξεχείλωσε.

Κι αφού κατάφερε να γίνει δεκτή στα front rows των Εβδομάδων Μόδας, πήρε μέρος σε καμπάνιες τεράστιων οίκων μόδας, απέκτησε στενή σχέση με τον Balmain, τώρα ίσως βγάζει προς τα έξω μόνο τον πραγματικό της εαυτό. Μπορεί τα strech φορέματα που τόνιζαν υπέρ το δέον τους πλούσιους γοφούς της να ήταν ανεκτά αισθητικά, η τελευταία της όμως εμφάνιση με outfit που δημιούργησε ο σύζυγός της, Kanye West, απογοητεύει πλήρως.

Εμφανίστηκε λοιπόν δημόσια, φορώντας ένα βελούδινο, midi κολάν κι ένα one shoulder crop top, που έμοιαζε περισσότερο με μπουστάκι. Ολοκλήρωσε με ένα ολόισιο κοντό καρέ, αλλά αυτή τη φορά το αποτέλεσμα οπτικά δεν άφησε κανένα περιθώριο για θετική αντίδραση.

 

Αν και δεν μπορεί κανείς να ψέξει την Kim για το μακιγιάζ της, το οποίο είναι πάντα προσεγμένο και πολύ κοντά στο δικό της στιλ, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο και για το outfit. Μπορεί τα leggings να είναι sexy ως ένα βαθμό, το athleisure στιλ να είναι τάση φέτος, αλλά και στα trends υπάρχουν όρια ακόμα και για την τολμηρή Kim.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, αλλά κι εμείς έχουμε δικαίωμα να μην μας αρέσει. Kim γύρνα στα κλασσικά κι αγαπημένα σου outfits, στα μονόχρωμα looks και στα stretch φορέματα. 

Επειδή δεν θέλω να νομίζεις ότι κρίνω από μία μόνο εμφάνιση, να σου δείξω και μία από τις προηγούμενες μέρες. Ακόμα και φορεμένο από την Kim, αυτό το outfit ξεπερνά τα όρια της extreme μόδας.

Η επιρροή της είναι τεράστια και αναγκαστικά επηρεάζει μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που ταυτίζεται και αντιγράφει. Όταν στην extreme μόδα τα «χαλαρά» όρια ξεπερνιούνται, πλέον ερχόμαστε αντιμέτωποι μόνο με κακόγουστα outfits. Η Kim πρέπει να πατήσει ένα stop.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 
 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP