CELEBRITY STYLE

Η Khloé Kardashian σου δείχνει πώς να πετύχεις το monochrome trend ακόμα και στην εγκυμοσύνη

Η Khloé Kardashian περιμένει το πρώτο της παιδί και η κοιλίτσα της είναι εμφανέστατη, αφού διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Μετά τη γέννα της αδερφής της Kylie Jenner, τώρα το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί πάνω της και οι ετοιμασίες για να υποδεχθεί το κοριτσάκι της δεν σταματούν. Η 33χρονη Khloé βγήκε για μωρουδίστικα ψώνια μαζί με την μαμά της Kris Jenner και αν αξίζει κάτι να αναφερθεί είναι το neutral look που διάλεξε γι’ αυτή την εμφάνισή της στο West Hollywood.

Αφού το monochrome είναι ένα από τα πιο hot trends στο street style, η Khloé αποφάσισε ότι μπορεί να το δοκιμάσει και τώρα που έχει την κοιλίτσα της φουσκωμένη. Κι ενώ θα περίμενε να έχει διαλέξει το μαύρο χρώμα, αφού φοράει ένα stretch, midi φόρεμα και stiletto booties, η ίδια κάνει τη διαφορά και τολμά το nude.

 

Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας θυμίζει αυτό το neutral outfit. Ναι, την αδερφή της Kim, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στο χρώμα αλλά και στο trend. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι ταιριάζει εξίσου καλά και στην Khloé, ακόμα κι αν η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη.

 

Αν είσαι κι εσύ fan αυτού του στιλ, τότε μη διαστάσεις ένα στενό φόρεμα. Η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στα booties και συγκεκριμένα στο σημείο του ποδιού που θα σταματούν. Καλό είναι να αποφύγεις αυτά που σταματούν εκεί που αρχίζουν οι γάμπες σου γιατί το φόρεμα δεν θα είναι πολύ μακριά και θα έχεις έναν πρόσθετο όγκο στο σημείο χωρίς λόγο.

Έξυπνο trick: Σε τέτοιου είδους outfits, αυτό που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και θα σου χαρίσει ένα στιλάτο αποτέλεσμα είναι το πανωφόρι. Οι μέρες ακόμα το απαιτούν και είτε πρόκειται για παλτό, όπως αυτό που φοράει η Khloé, είτε για ζακέτα, καλό είναι να επιλέξεις ένα μακρύ, σε μήκος που να ξεπερνά αυτό του φορέματος κι όχι πάνω από αυτό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/khloekardashian