CELEBRITY STYLE

Το κρύο δεν σκιάζει την Kendall Jenner

Μπορεί το Παρίσι να αποκαλείται η "πόλη του Φωτός", ωστόσο το κρύο που επικρατεί αυτή την περίοδο στην πανέμορφη, κατά τ' άλλα, πόλη είναι κάπως τσουχτερό. Για εμάς τους κοινούς θνητούς. Γιατί την Kendall Jenner, που βρίσκεται εκεί, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά.

Το διάσημο μοντέλο είναι αυτές τις μέρες στο Παρίσι, καθώς συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας της πόλης. Έτσι, όταν δεν σαρώνει τις πασαρέλες, κάνει τις βόλτες της στην κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης, κάπως αέρινα ντυμένη.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, αποφάσισε να βγει στις εξαιρετικά κρύες θερμοκρασίες μ’ ένα διάφανο ζιβάγκο χωρίς σουτιέν, γι’ αυτό και στο ύψος των θηλών υπήρχαν δύο μαύρα αστέρια με στρας. Το -εντάξει, εξαιρετικό- street style ντύσιμό της ολοκλήρωσε με μηλόμεσο μαύρο παντελόνι, cropped τζιν jacket με γούνινα μανίκια και μαύρε στιλέτο γόβες με κορδόνια.

 

Πλέον, δε στέκεται κανείς στο ότι δεν φοράει σουτιέν, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο site της “πραγματικά δεν βλέπω πού είναι το τόσο μεγάλο θέμα στο να μη φοράς σουτιέν! Νομίζω πως είναι κουλ και απλώς δεν με νοιάζει! Είναι άνετο κι εγώ είμαι οκ με το στήθος μου. Τέλος!“.