CELEBRITY STYLE

Μόνο η Kendall Jenner μπορεί να είναι sexy φορώντας πλεκτά

Έχεις δει πολλές φορές την Kendall Jenner να είναι άψογη, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μπορεί να μην έχει τις πλούσιες καμπύλες των αδερφών της αλλά έχει τη δυνατότητα να μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και να είναι εντυπωσιακή.

Αυτή η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Los Angeles αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι με τέτοιο κορμί ότι κι αν φορέσεις δείχνει τέλειο. Άσχετα με το γούστο και την επιλογή του συγκεκριμένου outfit της Kendall Jenner το αποτέλεσμα μόνο με το στόμα ανοιχτό μπορεί να μας αφήσει. Το νεαρό μοντέλο, λοιπόν, φόρεσε ένα πλεκτό two -piece outfit σε μπεζ χρώμα που αποτελούνταν από παντελόνι και top. Φυσικά δεν υπήρχε καμία φόδρα και η ίδια απλά φόρεσε ένα εσώρουχο που διαγράφεται ξεκάθαρα μέσα από το παντελόνι.

A post shared by Thessy & Yiota (@saboluxe) on

 

Το κορμί τέλειο, το πλεκτό καλό (θυμίζει αρκετά τα κοφτά της γιαγιάς σου, όχι;) και η δική μου ένσταση είναι ο συνδυασμός του παπουτσιού. Η αλήθεια είναι ότι μόνο η Kendall Jenner μπορεί να φορέσει κάτι τέτοιο και μάλιστα στο αεροδρόμιο και να μη δείχνει υπερβολικό. Οι υπόλοιπες ας δοκιμάσουμε τα καλοκαιρινά πλεκτά σε μία άλλη εκδοχή που να μη είναι τόσο διάτρητη ή να έχει ένα είδους κάλυψης.

Τώρα όμως χάζεψε λίγο το αψεγάδιαστο κορμί της Kendall και όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP /Joel Ryan, File