CELEBRITY STYLE

Η Kendall Jenner σε μία glam & sexy εμφάνιση που θα σε αφήσει άφωνη

Το ότι η Kendall Jenner έχει άψογη σιλουέτα το ξέρεις ήδη. Την έχεις δει με τα μάτια σου στο catwalk της Victoria's Secret με τα μικροσκοπικά εσώρουχα, να φοράει μαγιό αλλά και με φορέματα που δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο να αμφιβάλλεις. Αλλά ακόμα κι αν έχεις κατασταλάξει στο ότι η Kendall Jenner έχει ήδη μπει στην κατηγορία των top models, δεν μπορεί να μην σε αφήσει άφωνη η πρόσφατη εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη.

Το 21χρονο μοντέλο έκανε μια επίσημη έξοδο με εμφάνιση που κάλλιστα θα μπορούσες να παρακολουθήσεις σε runway. Φόρεσε τα καλά της και έδειξε ότι τα πόδια της είναι πιο εντυπωσιακά από αυτό που ίσως φανταζόμαστε.

A post shared by @kendalljennerteam_ on

 

Επέλεξε ένα μακρύ, ντραπέ φόρεμα σε μία silver metallic απόχρωση, το οποίο εκτός από ένα εντυπωσιακό σκίσιμο στη δεξιά μεριά που άφηνε ακάλυπτο όλο το πόδι της, είχε και βαθύ V ντεκολτέ, που τόνιζαν ακόμα περισσότερο τα μακριά μανίκια και οι αυστηροί ώμοι του φορέματος. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Η extra stylish πινελιά αποδίδεται στην τσάντα.

Όσο για το beauty look, η Kendall το κράτησε σε minimal αποχρώσεις τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά για τα οποία επέλεξε ένα κομψό πιάσιμο με sleek effect.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kendalljenner