CELEBRITY STYLE

Η Kendall Jenner πάει το athleisure style σε άλλο επίπεδο

AP IMAGES

Το athleisure είναι ίσως ένα ελαφρώς επαναστατικό στιλ που έχει δώσει σε πολλές γυναίκες την ευκαιρία να μπορέσουν να συνδυάσουν το στιλ με την άνεση, το chic με με το sportive. Αυτή η τάση λοιπόν έχει κάνει πολλά αθλητικά brands να μπουν στο παιχνίδι του street style και να δημιουργούν items που είναι όσο εντυπωσιακά χρειάζεται για να κλέψουν τις εντυπώσεις και την καρδιά σου.

Η Kendall Jenner, η οποία πολύ συχνά υιοθετεί στο καθημερινό της στιλ αυτή την τάση, πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα total athletic look από την adidas.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Ως ambassador του brand, η όμορφη Kendall, φόρεσε ένα two-piece outfit σε λευκό και μαύρο με ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του brand στις φόρμες που είναι οι γραμμές. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules σε λευκό χρώμα και έτσι το athleisure στιλ της πήρε άλλη διάσταση.

@adidasoriginals @daniellecathari #adidas_ambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Προφανώς δεν είναι πολύ εύκολο να το κάνεις κι εσύ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μπορείς όμως σίγουρα να δοκιμάσεις με ένα μόνο κομμάτι (τη φόρμα ή τη ζακέτα) και απλά να μην τα συνδυάσεις με sneakers.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mark J. Terrill