CELEBRITY STYLE

Η Keira Knightley φόρεσε το floral φόρεμα του φθινοπώρου

Το floral είναι μια από τις βασικότερες τάσεις για το φετινό φθινόπωρο και τα ράφια των μαγαζιών έχουν ήδη γεμίσει με φούστες, παντελόνια, φορέματα και πουλόβερ σε κάθε χρώμα και εκδοχή αυτού του print. Η Keira Knightley πάντως δηλώνει θαυμάστρια αυτής της τάσης και διάλεξε το καλύτερο floral φόρεμα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ GUCCI.

Γιατί ό,τι είναι πανέμορφο, έχει το σωστό κόψιμο, τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες και παθαίνουμε έρωτα μαζί του με την πρώτη ματιά. είναι Gucci και όχι κάτι πιο οικονομικό. Οκ, τέλος στο παραλήρημα.

Η Keira για την εμφάνισή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση BGC Charity Day στο Λονδίνο διάλεξε ένα μεταξωτό Gucci φόρεμα από τη συλλογή Autumn/ Winter 2017. Τι να πρωτοσχολιάσω; Τον σατέν γιακά και τις μανσέτες; Τη διακριτική μαύρη κορδέλα στο λαιμό; Μια οπτασία, όλα μαζί. Όπως διαβάζουμε στο site το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από έναν φανταστικό κήπο και συνδυάζεται εξαιρετικά με τις χρυσές λεπτομέρειες που έχουν τα κουμπιά.

Ας το χαζέψουμε λίγο όλες μαζί.

A post shared by Gucci (@gucci) on

Τιμούλα σε ακούω να ρωτάς, αλλά δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς) δεν υπάρχει τιμή στο site του οίκου για αυτό ας δούμε άλλη μια φωτογραφία της Keira.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Joel Ryan