CELEBRITY STYLE

Η Katie Holmes είναι η Ευγενία Μανωλίδου του Hollywood

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Katie Holmes είχε καιρό να κάνει λαμπερή δημόσια εμφάνιση, αλλά αυτή που θα την δεις τώρα καλύπτει ομολογουμένως τυχόν κενά που άφησε. Η 39χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στο event του brand κοσμημάτων Harry Winston στην Νέα Υόρκη, κάνοντας μια απαστράπτουσα, θα έλεγε κανείς, εμφάνιση που είχε κάτι από το glam των 50s.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ένα κατακόκκινο, σατέν φόρεμα του Zac Posen, κοσμήματα από τη συλλογή του Harry Winston προφανώς αποτελούσαν το outfit της, το οποίο ολοκλήρωσε με scarlet red lips και Hollywood waves που ξεκάθαρα παραπέμπουν στην περασμένη ένδοξη δεκαετία. Για όλους όσοι δεν ζουν στην Ελλάδα, η Katie Holmes μάλλον θα τους θυμίσει κάτι από Elizabeth Taylor ή ίσως την μελαχρινή εκδοχή της Marilyn Monroe.  Σε μένα όμως θύμισε αμέσως την Ευγενία Μανωλίδου, με τα κλασσικά φορέματα με στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας που από τη μία εκπέμπουν θηλυκότητα και από την άλλη υπονοούν έναν δισταγμό μαζί με ντροπή.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency
Μπορεί να μην είναι ολόιδιο το φόρεμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις κι εσύ στο μυαλό σου, την Ευγενία Μανωλίδου να περπατά καμαρωτή δίπλα στο σύζυγό της, φορώντας κολλητό σατέν.

Σίγουρα, η Katie Holmes δεν έχει μόνο αυτή τη στιλιστική ταυτότητα, αλλά σίγουρα αυτή τη φορά πολύ εύκολα πείθει κάποιον ότι είδε ένα style file της  Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία ντύνεται μόνιμα κατά αυτό τον τρόπο.

Η Katie Holmes μάλλον εμπνεύστηκε από την δεκαετία για να φορέσει τα πολύτιμα κοσμήματα, αλλά η Ευγενία Μανωλίδου κανείς δεν ξέρει γιατί αντλεί και εξαντλεί όλη της τη στιλιστική έμπνευση στα 50s.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP