CELEBRITY STYLE

Η κομψή εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου στο Ηρώδειο

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λέχου είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς, η οποία όμως δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Όταν όμως, βγαίνει επίσημα, τότε δεν μπορείς παρά να την σχολιάσεις, φυσικά για το κομψό στιλ της. Στα 51 της, η Κατερίνα Λέχου διατηρεί μία άψογη σιλουέτα που της επιτρέπει να έχει ένα απλό στιλ και να κάνει εντύπωση. Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Ηρώδειο για την παράσταση «Πέρσες», είναι ακόμα ένας λόγος για να τη θαυμάσεις.

Ένα λευκό wrap dress με λεπτομέρειες από δαντέλα μαζί με ένα ζευγάρι μπεζ χαμηλοτάκουνα επέλεξε και πρόσθεσε ένα ακόμα chic look στο ενεργητικό της. Με τα μαλλιά της ελεύθερα σε ανάλαφρα σπασίματα και ένα έντονο κοραλο-κόκκινο χρώμα στα χείλη, η ηθοποιός σου δείχνει πώς το λευκό φόρεμα μπορεί να σου χαρίσει μία άψογη εμφάνιση για τις βραδινές εμφανίσεις στην πόλη το καλοκαίρι.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το λευκό wrap φόρεμα είχε διακριτικά prints που το έκαναν να μοιάζει ιδανικό για την περίσταση, αφού χωρίς τα φτερά που ήταν στις αποχρώσεις του γκρι-μπεζ θα παρέπεμπε περισσότερο σε πολυτελές lingerie.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα μαύρο clutch που μας θυμίζει ότι η Κατερίνα Λέχου μένει πιστή στο προσωπικό στη στιλ, αφού οι τάσεις θα ήθελαν στη θέση του ένα bamboo τσαντάκι.

My tip: Το δικό σου μπορεί να μην είναι wrap dress, αλλά ένα μακρύ λευκό φόρεμα με κεντήματα ή με δαντέλες. Το λευκό είναι το χρώμα που θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις το φόρεμα σε κάθε στιλ και περίσταση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency