CELEBRITY STYLE

Το styling tip της Kate Middleton για τα πιο κομψά μονόχρωμα outfits

AP Photo/Alastair Grant

Kate ή Meghan; Meghan ή Kate; Μία σχεδόν αυθόρμητη σύγκριση προκύπτει και μάλλον οι δούκισσες το αντιλαμβάνονται πλήρως. Ή μάλλον έτσι φαίνεται, αφού και οι δύο σε κάθε τους εμφάνιση έχουν κάτι ακόμα να δώσουν στιλιστικά. Η καθεμία με τον τρόπο της, ξέρουν να κάνουν εντύπωση με τις επιλογές τους και τα λάθη τους όλο και μειώνονται. Αυτή τη φορά όμως θα επιστήσω την προσοχή σου σε ένα μικρό τρικ που κάνει τα monochrome looks της Kate Middleton να είναι κομψά, στιλάτα και καθόλου βαρετά.

Θα σκεφτείς ότι είναι μία συνήθεια όσον αφορά στο στιλ του βρετανικού τρόπου ντυσίματος η μονοχρωμία, ειδικά σε επίσημες εκδηλώσεις. Ωστόσο, η δούκισσα του Cambridge, ούσα πιο τυπική με τους άτυπους κανόνες, δεν μένει απλά σε αυτό και προσθέτει τις δικές τις πινελιές που ολοκληρώνουν και αναβαθμίζουν τα ομολογουμένως κομψά της outfits.

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Alastair Grant

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε Family Charity στο Λονδίνο, μίλησε για την δυσκολία του να είσαι γονιός με άλλες μαμάδες. Επέλεξε ένα total green outfit, αποτελούμενο από ένα λαδί, midi φόρεμα και καστόρινες γόβες σε μία κοντινή χακί απόχρωση ήταν αυτό που επέλεξε αυτή τη φορά. Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά και πάλι είναι η προσθήκη ενός αξεσουάρ. Πρόκειται για μία croco ζώνη στην ίδια πάλι απόχρωση, της οποίας όμως η υφή έσπαγε διακριτικά την μονοτονία και έδωσε μία επιπλέον πινελιά κομψότητας στο αποτέλεσμα.

 

Αν λοιπόν, αναζητάς κι εσύ έναν τρόπο να κάνεις πιο ενδιαφέρον ένα απλό φόρεμα ή να ανανεώσεις ένα κομψό outfit που θεωρείς πετυχημένη συνταγή στο προσωπικό σου στιλ, τότε μη διαστάσεις να αναζητήσεις αξεσουάρ στις ίδιες αποχρώσεις για να κάνεις τη διαφορά, χωρίς να ξεφύγεις ή να υπερβάλλεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant