CELEBRITY STYLE

Τα αθλητικά παπούτσια που έχουν ξετρελάνει την Kate Middleton

Η Kate Middleton έχει γίνει διάσημη πρωτίστως για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William αλλά και για το καλό της γούστο. Και η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι πάντα κομψή και έχει καταφέρει να κάνει το look της ακόμα και τώρα που είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αρκετά προσιτό.

Εκτός από τα κομψά outfits, τα cocktail φορέματα και τα nude pumps όμως, η Kate Middleton κάνει συχνά και πιο casual εμφανίσεις που απαιτούν πιο cool outfits και φυσικά αθλητικά παπούτσια, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η προτίμησή της.

 

Πρόκειται για τα λευκά trainers Superga, τα οποία η Kate φοράει ακόμα και στην οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλαν με αφορμή τη συνέντευξη του πρίγκιπα William στο νέο τεύχος του GQ.

Μία ματιά στο street style της αρκεί για να καταλάβεις την προτίμησή της στα κλασικά, λευκά αθλητικά παπούτσια, των οποίων οι πωλήσεις έχουν εκτοξευθεί από τη στιγμή που η Kate Middleton έκανε δημόσιες εμφανίσεις φορώντας τα. Το brand επιβεβαιώνει ότι η επίδραση της Kate στην εμπορική επιτυχία του είναι μεγαλύτερη από ποτέ, αφού οι πωλήσεις έχουν διπλασιαστεί. 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson / Pool via AP