CELEBRITY STYLE

Kate vs Meghan: Ποια κερδίζει τις εντυπώσεις και ποια χάνει στα σημεία στιλιστικά

Phil Noble/Pool Photo via AP

Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα λάθη είναι μέσα στη ζωή και τα στιλιστικά δεν εξαιρούνται. Αυτό το κρατάς για όσα θα διαβάσεις παρακάτω. Oι δύο δούκισσες, Kate Middleton και Meghan Markle μας έχουν βάλει σε ένα παιχνίδι σύγκρισης και εννοώ στιλιστικής. Από τη μία η Kate Middleton έχει τα πρωτεία της κομψότητας με τα φορέματά της, από την άλλη η Meghan Markle έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά με την περίοδο της εγκυμοσύνης να φαίνεται πώς θα είναι η απογείωσή της.

Λόγω του επίσημου ταξιδιού του πριγκιπικού ζεύγους Meghan και Harry, ασχοληθήκαμε ήδη αρκετά με τις επιλογές της δούκισσας του Sussex που ομολογουμένως ήταν κάτι παραπάνω από προσεγμένες. Η Kate Middleton όμως έχει μείνει στο Λονδίνο και κάνει εκεί επίσημες εμφανίσεις, όπως αυτή στο επίσημο δείπνο καλωσορίσματος του βασιλιά Willem-Alexander της Δανίας και της βασίλισσας Maxima.

Η Kate Middleton που έλαμπε φορώντας την Cambridge Lover’s Knot τιάρα της πριγκίπισσας Diana έκανε μία άτυχη θα την χαρακτήριζα επιλογή για το φόρεμα της βραδιάς. Αν και ήταν custom δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά, το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε.

 

Δεν ήταν τόσο η γαλάζια απόχρωση, αλλά το σχέδιο του φορέματος, το οποίο μαζί με την τιάρα και τα κοσμήματα θύμιζε αριστοκρατία περασμένης εποχής.

Από την άλλη, η εγκυμονούσα Meghan έκανε ακόμα μία στιλάτη εμφάνιση στα νησιά Fiji, φορώντας ένα printed, κρουαζέ φόρεμα Figue με βολάν και βάση το κόκκινο και μία ζώνη στη μέση με pom-poms, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες εσπαντρίγιες κι ένα boho clutch.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

Θα σκεφτείς – και πολύ σωστά- ότι δε συγκρίνουμε παρόμοιες εμφανίσεις, αλλά αν σου θυμίσω την πρόσφατη επίσημη εμφάνιση της Meghan με το maxi, μπλε φόρεμα, το χάσμα θα μεγαλώσει κι άλλο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Phil Noble/Pool Photo via AP