CELEBRITY STYLE

Η νέα στιλίστρια της Kate Middleton έχει πολλά προσόντα και βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλές

Arthur Edwards/Pool Photo via AP

Μας αρέσει πολύ η Kate Middleton και παρακολουθούμε στενά κάθε της κίνηση. Από το πού πάει και τι κάνει, μέχρι τι φοράει. Σχεδόν stalkers θα μπορούσες να μας πεις, αλλά τι να κάνουμε που η δούκισσα του Sussex μας κινεί το ενδιαφέρον;

Και έτσι όπως την παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό, προσέξαμε κάτι διαφορετικό πάνω της. Σαν ένας αέρας ανανέωσης να φυσάει προς τον διάβα της, κάτι που έχει αντίκτυπο τελικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μήπως το έχεις παρατηρήσει κι εσύ; Τις τελευταίες εβδομάδες, τα looks της Middleton σαν να έχουν κάτι το διαφορετικό.

 

Από τα glam φόρεμα που φόρεσε τον Φεβρουάριο στο Belfast μέχρι και την πιο πρόσφατη επίσκεψή της σε κατασκήνωση προσκόπων όπου αντικατέστησε τις γόβες, με ένα ζευγάρι αρβυλάκια, τα looks της Kate έχουν γίνει λίγο πιο τολμηρά -συγκριτικά με αυτά που μας έχει συνηθίσει ως τώρα.

 

Ο λόγος; Έχει καινούργια στιλίστρια. Οι νέες στιλιστικές επιλογές της, να ξέρεις ότι δεν τις κάνει από μόνη της, αλλά με συνεργασία με την Virginia Chadwyck-Healey. Η Virginia (ή “Ginnie” που είναι το όνομά της στο Instagram) είναι η αντικαταστάτρια της προηγούμενης στιλίστριας της Natasha Archer, η οποία βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης. Η νέα ενδυματολόγος όμως, έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, ένα το οποίο θα ζήλευαν πολλές. Να, τι γνωρίζουμε ως τώρα για την ίδια.

Οι σπουδές της

Η Chadwyck-Healey σπούδασε ιστορία της τέχνης στο  St. Andrew’s University.

Δούλευε για τη βρετανική Vogue

 

Η Virginia Chadwyck-Healey, με το που αποφοίτησε από την σχολή της, άρχισε να δουλεύει για την Vogue UK. Ήταν στο περιοδικό για 12 ολόκληρα χρόνια.

Η σχέση της με την Kate

 

Οι δυο γυναίκες είναι φίλες χρόνια, μιας και γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Εκεί, γνώρισαν και οι δυο τους άνδρες τους, η Kate τον πρίγκιπα William και η Virginia τον Oliver Chadwyck-Healey.

H σχέση της με την βασιλική οικογένεια

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με την βασιλική οικογένεια. Η ίδια και άνδρας της ήταν παρόντες στον βασιλικό γάμο το 2011, κάνοντας μια εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς fashion editors ως από τις πιο stylish του γάμου.

Η άποψη των experts ως τώρα για τη δουλειά της

Πολλοί σχολιάζουν το γεγονός ότι έχει αλλάξει αρκετά τον τρόπο που η δούκισσα αντιμετωπίζει τις εμφανίσεις της, όταν ντύνεται για events που δεν αφορούν αποκλειστικά κάποια επίσημη εκδήλωση. Αυτό έχει βοηθήσει την Kate ώστε να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα από τα looks της.

Αυτό και μόνο μας αρκεί για να πούμε ότι η Kate είναι σε καλά χέρια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Edwards/Pool Photo via AP