CELEBRITY STYLE

Η Kate Middleton μόλις έκανε την πιο αριστοκρατική της εμφάνιση

Έχουμε ήδη αναφερθεί πολύ αυτές τις μέρες στην Kate Middleton και στις άψογες εμφανίσεις που κάνει στην περιοδεία μαζί με τον πρίγκιπα William στην Σουηδία και  τη Νορβηγία. Η όμορφη Δούκισσα αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχει βρει τον τρόπο να δείχνει κομψή με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η αδυναμία της στα όμορφα παλτό είναι ξεκάθαρη και ξέρει καλά πώς να τα συνδυάζει έτσι ώστε να τραβά την προσοχή. Να σου θυμίσω το κόκκινο, printed παλτό που φόρεσε στην Στοκχόλμη αλλά και το υπέροχο Erdem φόρεμα που την είδες στο παλάτι της Σουηδίας.

A post shared by @guysandpeople on

 

Το αρχαιοελληνικό φόρεμα όμως που διάλεξε για την επίσκεψή της στο παλάτι της Νορβηγίας, στο Όσλο είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχεις δει πάνω της. Ένα αρχαιοελληνικό φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen σε μία dusty-pink απόχρωση με κεντημένες λεπτομέρειες από κρύσταλλα, συνδυασμένο με υπέροχα κοσμήματα, έκανε την 36χρονη Kate να μοιάζει με αρχαία Ελληνίδα θεά.

A post shared by Moda Balada (@modabalada) on

 

Αριστοκρατική και με ξεκάθαρα βασιλικό ύφος έφτασε στο παλάτι  μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα William και δεν έχεις παρά να χαζέψεις λίγο την εμφάνισή της αυτή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kensingtonroyal