CELEBRITY STYLE

Η Kate Middleton φόρεσε το πιο δροσερό καλοκαιρινό φόρεμα που μπορείς να αγοράσεις κι εσύ

Steve Parsons/PA via AP

Η Kate Middleton έχει αποδείξει πολλάκις ότι το στιλ για την ίδια δεν είναι μόνο επιλογές ρούχων από πανάκριβους οίκους μόδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δούκισσα του Cambridge έχει φορέσει high street brands, ενώ γενικότερα στηρίζει την βρετανική μόδα, επιλέγοντας brands που απευθύνονται σε μεγάλη μάζα αγοραστικού κοινού με προσιτές τιμές.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι η Kate Middleton έχει τον τρόπο της και ό,τι φοράει δείχνει κομψό πάνω της. Χωρίς να είναι ποτέ υπερβολική και προσαρμόζοντας τα outfits για την περίσταση που προορίζονται κάθε φορά, καταφέρνει να έχει ένα άψογο στιλ.

Steve Parsons/PA via AP

Steve Parsons/PA via AP

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας William πήρε μέρος στο Maserati Royal Charity Polo Trophy που έγινε στο Tetbury της Αγγλίας. Η μαμά Kate μαζί με τον πρίγκιπα George αλλά και την πριγκίπισσα Charlotte βρέθηκαν στην εξοχή, παρακολουθώντας τον αγώνα.

Steve Parsons/PA via AP

Steve Parsons/PA via AP

Γι’ αυτή την περίσταση λοιπόν, η Kate διάλεξε ένα στιλάτο και άκρως καλοκαιρινό φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα, με λεπτές, λευκές ρίγες από το Zara. Ναι, διάβασες πολύ καλά, το φόρεμά της με το κομψό ντεκολτέ κοστίζει 40 ευρώ. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ενώ είχε κάτω τα μαλλιά της και ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη. H λευκή τσάντα που κρατούσε είναι από τη συλλογή Victoria Beckham.

Ριγέ, off shoulder φόρεμα, Zara

Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν επιλογή της Kate Middleton, αυτό το φόρεμα θα ήταν έτσι κι αλλιώς μέσα στη λίστα με τα must-have του καλοκαιριού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Steve Parsons/PA via AP