CELEBRITY STYLE

H Kate Middleton φόρεσε σκουλαρίκια κάτω των 5 ευρώ και ξέρουμε το brand

Steve Parsons/Pool via AP

Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα έκανα αυτό που κάνει συχνά η Kate Middleton με τις εμφανίσεις της. Θα επένδυα σε staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και σε δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και θα συνέχιζα ακάθεκτη να αγοράζω κι άλλα πιο οικονομικά. Τα ρούχα που είναι τάσεις θα προσπαθούσα να βρω σε πιο οικονομικά brands και στα πιο διαχρονικά items, θα τα έδινα όλα. Τα λεφτά μου, την ψυχή μου, όλα. Είναι η επιτομή του mix & match αυτό. Γιατί ο όρος αυτός δεν χρησιμοποιείται μόνο όταν συνδυάζεις δύο διαφορετικά patterns μεταξύ τους, αλλά και για περιπτώσεις σαν αυτές.

Διάβασε ακόμη: Η Kate Middleton είχε ξαναβάλει το φλοράλ φόρεμα για την πρώτη ημέρα της Charlotte στο σχολείο. Τρέμε Meghan

Στην τελευταία της εμφάνιση, η Kate, λοιπόν, έκανε αυτό ακριβώς. Συνδύασε ένα ακριβό designer φόρεμα με φθηνά κοσμήματα. H δούκισσα του Cambridge βρέθηκε στο “Back to Nature” φεστιβάλ στο Λονδίνο και έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση. Για την περίσταση, επέλεξε ένα φινετσάτο μίντι φλοράλ φόρεμα, δημιουργία της Αγγλίδας σχεδιάστριας, Emilia Wickstead.

Steve Parsons/Pool via AP

Steve Parsons/Pool via AP

Δες ακόμη: Το κομψό φόρεμα της Kate Middleton και τα σκουλαρίκια φόρος τιμής στην Πριγκίπισσα Diana

Η Kate, σαν φαν της σχεδιάστριας που είναι (φοράει αρκετά συχνά δημιουργίες της), θεώρησε ότι το παστέλ μπλε φλοράλ φόρεμά της ήταν κατάλληλο για το εν λόγω event. Και πολύ σωστά έκρινε, μιας και η συγκεκριμένη δημιουργία πρόκειται για ένα σούπερ κομψό shirtdress το οποίο ταίριαξε φανταστικά με την περίσταση. Το event πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο σε κήπο του Λονδίνου και το ανάλαφρου ύφους και σοφιστικέ φόρεμά της ήταν το τέλειο ρούχο για να μεταβεί από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Steve Parsons/Pool via AP

Steve Parsons/Pool via AP

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης; Το Emilia Wickstead φλοράλ ρούχο δεν κοστίζει και λίγα. Για την ακρίβεια, η τιμή του στο netaporter.com ανέρχεται στα 1.800 ευρώ και αν πίστευες ότι δεν είχαν να διαθέσουν πολλές γυναίκες το ποσό αυτό για ένα φόρεμα να σου πούμε ότι είναι ήδη sold out στο e-shop.

 Screenshot από το net-a-porter.com

Υπάρχει βέβαια και μια πιο «οικονομική» version του ίδιου φορέματος, το τύπωμα είναι ίδιο, αλλάζει η γραμμή του φορέματος, και μπορείς να το αποκτήσεις στην προνομιακή τιμή των 1.200 ευρώ. Τσάμπα πράγμα.

Φλοράλ μίνι φόρεμα, Emilia Wickestead

Αυτό που φόρεσε όμως η Kate και είναι όντως -σχεδόν- «τσάμπα» είναι τα σκουλαρίκια της. Του brand Αccessorize, η δούκισσα φόρεσε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια τα οποία είχαν ένα ενδιαφέρον pattern δαντέλας. Τα κομψά κοσμήματα κοστίζουν 5 λίρες (λιγότερο από 6 ευρώ), ενώ στα καταστήματα του brand στην Αγγλία, μπορεί κανείς να τα βρει με έκπτωση στην τιμή της 1,5 λίρας (1,6 ευρώ).

Αφού δεν μπορούν να φορέσουν διαμάντια πριν τις 6 το απόγευμα για να μην κάνουν φανταχτερές εμφανίσεις, η Kate Middleton είπε να το ρίξει έξω και να φορέσει τα πιο φθηνά σκουλαρίκια ever. Είναι ωραία όμως και ταιριάζουν με το φόρεμά της, οπότε όλα καλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Steve Parsons/Pool via AP