CELEBRITY STYLE

Αυτή η εμφάνιση της Kate Middleton θα σου θυμίσει την Jackie O’

Chris Jackson/Pool via AP

Στα πλαίσια της Children’s Mental Health Week, η δούκισσα του Cambridge έκανε δημόσιες επισκέψεις σε σχολεία στο Λονδίνο και φυσικά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε. Kαι αυτή τη φορά, η επιλογή του outfit της Kate Middleton δεν πέρασε απαρατήρητη και δεν θα μπορούσε άλλωστε, τόσο λόγο του στιλ αλλά και του χρώματος.

Η γλυκιά Kate Middleton θύμισε λίγο την Jackie O’, στην σύγχρονη εκδοχή της σαφώς, φορώντας ένα πράσινο lady-chic φόρεμα με γραμμή που θύμιζε πολύ αυτή των ‘70s. Οι περίεργες τσέπες στα πλαϊνά, έδωσαν ακόμα μία αφορμή για παραπομπή στο στιλ αυτής της δεκαετίας, ενώ το υπόλοιπο styling και οι επιλογή των παπουτσιών ήταν τα στοιχεία που έφεραν το φόρεμα στο σήμερα.

Eddie Mulholland/Pool via AP

Chris Jackson/Pool via AP

Το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton ήταν του βρετανικού brand, Eponine, ρούχα του οποίου έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν και το συνδύασε με ένα ζευγάρι mid-heel booties και οπάκ καλσόν, ενώ δεν φορούσε πανωφόρι, παρά μόνο κρατούσε ένα κλασσικό, μαύρο clutch.  

Chris Jackson/Pool via AP

Chris Jackson/Pool via AP

Πρόκειται για ένα διαφορετικό outfit από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Kate Middleton, χωρίς όμως να μοιάζει ξένο πάνω της. Αξιοποίησε την ζωντάνια και το φώς του πράσινου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φέρνοντάς το στα μέτρα της με το κατάλληλο accessorizing.

Chris Jackson/Pool via AP

Chris Jackson/Pool via AP

Όσο για τα L.K Bennett μποτάκια της είναι μάλλον μία από τις τάσεις που θα δεις αρκετά την άνοιξη και σίγουρα θα σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν, το οποίο όμως ταιριάζει απόλυτα με τα σύγχρονα street trends.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool via AP

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;