CELEBRITY STYLE

3 φορές που ζηλέψαμε το street look της Kate Bosworth

AP IMAGES

H Kate Bosworth αν και δεν απασχολεί συχνά με το street style της όταν εμφανίζεται κερδίζει πάντα τις καλύτερες κριτικές. Έχει μία έμφυτη γλυκύτητα και κομψότητα που φροντίζει να αναδεικνύει με τις επιλογές των ρούχων ακόμα και στο everyday style της. Αγαπάει το χρώμα και προφανώς κάνει πολύ καλά αφού κάνει τα ξανθά μαλλιά της να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα.

Τα τελευταία street look της είναι ένα πολύ καλό δείγμα του ύφους που επιλέγει η όμορφη ηθοποιός για το καθημερινό της στιλ. Τολμηρή στους συνδυασμούς, φοράει με την ίδια ευκολία mini φούστα αλλά και χρωματιστό κοστούμι και σου φτιάχνει τη διάθεση.

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Το κίτρινο μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα αρκεί να το συνδυάσεις με ένα σακάκι σε παστέλ απόχρωση που θα φέρει χρωματική ισορροπία. Τα metallic παπούτσια και το επίσης metallic τσαντάκι δίνουν μία ιδιαίτερη πινελιά, ενώ το t-shirt είναι ένα από τα street trends που θα βλέπεις συχνά αυτή τη σεζόν σε πολλά στιλ.

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Leather outfit, με μίνι φούστα και πολύχρωμο πουλόβερ για ένα rock και casual στιλ. Τα απαραίτητα booties ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το outfit.

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Κόκκινο φόρεμα με καμηλό παλτό. Δύο από τα πιο hot fashion items της σεζόν που έχουν ταιριάξει απόλυτα χάρη στην κομψότητα της Kate Bosworth. Εννοείται ότι μπορείς να κοπιάριες κι εσύ αυτό το outfit με τα ίδια ακριβώς χρώματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP