BEAUTY LOOK

Η εμφάνιση της Karlie Kloss που θα θες να αντιγράψεις 100%

Φαίνεται ότι η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Karlie Kloss την έχει ανεβάσει στιλιστικά επίπεδα. Το platinum blonde έχει μεταμορφώσει το 25χρονο μοντέλο από γλυκό κορίτσι σε μία sexy γυναίκα και αυτή η εμφάνιση δικαιώνει την επιλογή της.

Η όμορφη Karlie Kloss βρέθηκε πρόσφατα σε ένα πάρτι στο Los Angeles με ένα trendy, λαμπερό και stylish outfit, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα εξαιρετικό beauty look. Συνδύασε μία ψηλόμεση, midi, vinyl φούστα σε ένα electric purple χρώμα με ένα απλό, λευκό t-shirt και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση. Το sexy σκίσιμο στο πλάι της φούστας έδειχνε τα καλλίγραμμα πόδια της που έτσι κι αλλιώς ήξερες ότι έχει και έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή της.

Embed from Getty Images

 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα απλό ponytail ψηλά στο κεφάλι, ενώ για το μακιγιάζ επέλεξε για ακόμα μία φορά να δώσει έμφαση στα χείλη με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν. Φυσικά είχε φροντίσει για την απαραίτητη λάμψη στο πρόσωπο και είχε δώσει λίγη ένταση στα μάτια με διακριτικό, μαύρο eyeliner.

 

Συμπεράσματα

– Το κόκκινο κραγιόν πάει σχεδόν με τα πάντα. Ακόμα και με ένα έντονο μοβ χρώμα γιατί κάνει εξαιρετική αντίθεση και τραβάει το βλέμμα.

– Η αλογοουρά είναι πάντα μία εύκολη και στιλάτη λύση για το χτένισμα κάθε εποχής.

– Το λευκό t-shirt είναι σίγουρα ένα κομμάτι κλειδί της γκαρνταρόμπας σου, χειμώνα-καλοκαίρι. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις ένα πάντα έτοιμο να σε σώσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP