CELEBRITY STYLE

Κάννες 2019: Η εκπληκτική εμφάνιση της Julianne Moore στο κόκκινο χαλί επιβεβαιώνει ότι είναι το απόλυτο style icon

Vianney Le Caer/Invision/AP

Μπορεί το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών να έχει γεμίσει με εκπληκτικές εμφανίσεις, παρ' όλα αυτά η Julianne Moore καταφέρει να ξεχωρίσει. Mε μια αστραφτερή, ασημί δημιουργία με παγιέτες και παστέλ ροζ κάπα να πέφτει σαν χιτώνας πάνω από το φόρεμα, η Julianne Moore εντυπωσιάζει με το look της.

Με δημιουργία του οίκου Givenchy, η ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, με το statement φόρεμά της. Έχοντας μια αξιοσημείωτη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια και κάνοντας πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η Moore στα 58 της, δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του απόλυτου style icon. Αλλά ας δούμε καλύτερα το εξαίσιο look της.

To φόρεμα

Η τουαλέτα της Julianne Moore είναι της Claire Wright Keller από τη συλλογή του οίκου Givenchy Haute Couture 2018, μια κολεξιόν αφιερωμένη στην Audrey Hepburn. Στην πασαρέλα, η σχεδιάστρια είχε συνοδεύσει το look με μια παχιά μεταλλική ζώνη, ενώ στο κόκκινο χαλί η Julianne Moore επέλεξε να μην ακολουθήσει το ίδιο styling, περιορίζοντας τα αξεσουάρ της φορώντας ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Διάβασε ακόμη: Κάννες 2019: Η τάση που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ

Το σχέδιο

 

 Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Το φόρεμα αποτελούνταν από δύο μέρη: το πρώτο μέρος ήταν το sequined (παγιέτες), μάξι, ασημί φόρεμα σε ίσια γραμμή με boatneck λαιμόκοψη. Το δεύτερο μέρος αποτελούνταν από την αέρινη, baby pink κάπα η οποία ήταν ραμμένη στη λαιμόκοψη και έπεφτε ανάλαφρα από τους ώμους και στο πίσω μέρος του φορέματος.

Δες ακόμη: Κάννες 2018: Τα μαύρα φορέματα της Julianne Moore και της Irina Shayk είναι υπέροχα

Τα αξεσουάρ

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Ενδίδοντας στο ’60s ύφος του φορέματος, η Moore πολύ σωστά επέλεξε διαμαντένια drop earrings, σε ασημί μεταλλική απόχρωση. Το vintage ύφος των κοσμημάτων ταίριαξε φανταστικά με το σύνολο της ηθοποιού.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

To σύνολο ολοκλήρωσε με μια clutch τσάντα με παγιέτες στο ίδιο χρώμα με αυτό του φορέματος.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP