CELEBRITY STYLE

Όλες οι εμφανίσεις από το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα

NDP Photo Agency

Η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου μετά της συζύγου του Καμίλα στην Ελλάδα επισφραγίστηκε, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, από ένα επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό που συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, παρευρέθηκαν κι άλλα σημαντικά πρόσωπα της χώρας για να τιμήσουν το πριγκιπικό ζεύγος. Φυσικά, ο ενδυματολογικός κανονισμός σε μία τέτοια περίσταση επιβάλλει επισημότητα, πράγμα που φαίνεται πώς ξέρουν καλά οι καλεσμένοι.

Η Σίσσυ Παυλοπούλου Αριστέα με ένα κεραμιδί σύνολο και καφέ παπούτσια, δίπλα στην Καμίλα, η οποία επέλεξε πάλι το λευκό σε μία πιο εντυπωσιακή εκδοχή του, κατάλληλη για την περίσταση. Ένα μακρύ φόρεμα σε Α-γραμμή με κομψό ντεκολτέ και λαμπερά κοσμήματα ήταν αρκετά για να κάνουν αισθητή κι εντυπωσιακή την παρουσία της στο Προεδρικό Μέγαρο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Μπέτυ Μπαζιάνα με τον Αλέξη Τσίπρα καταφθάνουν στο Προεδρικό Μέγαρο. Η πρώτη κυρία επέλεξε ένα midi φόρεμα σε μία φιστικί απόχρωση και το συνδύασε με nude πέδιλα και ένα διακριτικό κολιέ.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πιστή στην αξία του μαύρου, έκανε μία πολύ σωστή εμφάνιση και έκλεψε τις εντυπώσεις.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του Μαριάννα, η οποία ήταν από τις λίγες που επέλεξε να διαφοροποιηθεί και να φορέσει μία παστέλ απόχρωση σε ένα κεντημένο σύνολο με peplum top και διακριτικά κοσμήματα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η πάντα κομψή Μαριάννα Λάτση με ένα laced, midi φόρεμα, πλάι στην λαμπερή Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία επέλεξε μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή και από πάνω ένα λευκό σακάκι με τρουά καρ μανίκια.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency