CELEBRITY STYLE

Η Kaia Gerber σου δείχνει το πιο cool και νεανικό outfit για το φθινόπωρο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Kaia Gerber πριν ακόμα ενηλικιωθεί έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ειδικά αυτές τις μέρες, λόγω της Εβδομάδας Μόδας, μετακινείται ταχύτατα από τη Νέα Υόρκη ατο Λονδίνο, από εκεί στο Μιλάνο και φυσικά στο Παρίσι. Έχει ήδη περπατήσει στα πιο διάσημα fashions shows και καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις της δεν σταματούν εδώ.

Η όμορφη κόρη της Cindy Crawford βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα και κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα κι εκτός catwalk. Η Kaia Gerber κυκλοφόρησε στους δρόμους του Παρισιού και απέδειξε ότι για ακόμα μία φορά διατηρεί το στιλ της και στο προσωπικό street look της, χωρίς να ξεχνά τον νεανικό της χαρακτήρα.

Η Kaia συνδύασε την άνεση με τις τάσεις της σεζόν. Φόρεσε ένα τύπου cargo παντελόνι με ένα πλεκτό πουλόβερ και ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα της rock booties, τα οποία επιλέγει συχνά στις street εμφανίσεις της. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο εμπνευσμένο look αλλά θα δεις ότι σε πολύ λίγο θα σου φανεί χρήσιμο για να φτιάξεις ένα urban φθινοπωρινό outfit, χαλαρό αλλά και στιλάτο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP