CELEBRITY STYLE

O Justin Bieber είναι “μεγαλύτερος από τον σατανά”

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τα ρούχα του Justin Bieber με αφορμή το tour του έχουν κάνει κακό χαμό, ξεπερνώντας κάθε συνεργασία σχεδιαστών ή νέα κολεξιόν μόδας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα θα πωλούνται και σε μεγάλα εμπορικά στην Αμερική δίπλα από Fendi, Rick Owens, Alexander Wang και Acne.

Μέχρι τώρα, τα ρούχα-σουβενίρ του καλλιτέχνη περιλάμβαναν κυρίως μακρυμάνικες μπλούζες και απλά t-shirts αλλά η κολεξιόν που θα πωλείται στα Barney’s θα περιέχει φούτερ, τζιν και ένα δερμάτινο jacket που θα γράφει “Purpose Tour” στοι πίσω μέρος και η τιμή θα αναγράφεται στα 1,675 δολάρια, όπως αναφέρεται στους New York Times. Η σειρά περιλαμβάνει και t-shirts με τη στάμπα “Bigger Than Satan” (“Μεγαλύτερος Από τον Σατανά”).

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Barney’s θα πουλάει merchandise ενός μουσικού.

 

Ανεξάρτητα με τις τιμές και το γεγονός πως τα ρούχα είναι σχεδιασμένα από τον Jerry Lorenzo των Fear of God, ο Bieber δεν αποκαλεί την κολεξιόν ‘μόδα’ αν και είναι πολύ περήφανος και χαρούμενος, όπως δήλωσε ένας αντιπρόσωπός του στους New York Times. “Δεν πιστεύω πως το merch μας είναι ‘μόδα’. Αυτό είναι ένα τεράστιο κοπλιμέντο γι’ αυτό που είναι. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να φτιάξουμε κάτι cool.”

Μέχρι τώρα έχουμε δει street style stars αλλά και λάτρεις του streetwear να φορύν τα μπλουζάκια του Bieber, μέχρι και στο Paris Fashion Week -χωρίς ίχνος ειρωνίας. Πάντως αν σκοπεύεις να αποκτήσεις ένα, μάλλον θα πρέπει να βιαστείς.