CELEBRITY STYLE

H Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney φορώντας το πιο παραμυθένιο φόρεμα

Jordan Strauss/Invision/AP

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney διοργανώνοντας ένα εντυπωσιακό πάρτι αρραβώνων. Το πάρτι το οποίο είναι μια μίνι «πρόβα» του επερχόμενου γάμου της, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη με πολύ κόσμο από το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, να παρευρίσκονται στο glamorous event.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να μπαίνει στο χώρο του πάρτι κι εκεί ήταν που είδαμε για πρώτη φορά, το πανέμορφο φόρεμα της μέλλουσας νύφης. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα παστέλ ροδακινί νυφικό φόρεμα του οίκου L.Wells, ενώ ο σύντροφός της φόρεσε ένα κομψό navy μπλε κοστούμι και γκρι γραβάτα.

Διάβασε ακόμη: Cara Delevingne vs Jennifer Lawrence: Οι υπέροχες εμφανίσεις τους στο show της Dior

Οι στιλίστριες της Lawrence, Jill Lincoln και Jordan Johnson, ανέβασαν μια φωτογραφία της από το πάρτι στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα του post: «Έρχεται! Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες και ενθουσιασμένες που η Jennifer Lawrence θα γίνει Mrs. Αυτό το σαββατοκύριακο γιορτάσαμε την Jen και το μέλλοντα σύντροφό της. Περάσαμε όλοι φανταστικά». Η Lawrence συνδύασε το φόρεμα με διακριτικά κοσμήματα του οίκου Leighton, μια τσάντα/πουγκί του Roger Vivier και παπούτσια Casadei.

Ένα post με την εμφάνιση της Lawrence, ανέβασε και το brand L.Wells στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «Συγχαρητήρια. Η Jennifer Lawrence δείχνει σα βγαλμένη από παραμύθι με το Juliana φόρεμα του οίκου μας».

Δες ακόμη: Jennifer Lawrence: Οι κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ στην περιποίηση του προσώπου της

To φόρεμα είναι από τη bridal Spring/Summer ’19 συλλογή του οίκου και πωλείται στο ποσό των €2.460, στο Monda Operandi.

Φόρεμα ολομέταξο, L.Wells 

H 28χρονη ηθοποιός, αποδέχτηκε την πρόταση γάμου του Cooke Maroney, που ουδεμία σχέση έχει με την κινηματογραφική βιομηχανία, το Φεβρουάριο. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν η Lawrence εθεάθη να φορά το δαχτυλίδι του αρραβώνα και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι, όσο ήταν σε δείπνο με τον Maroney. Οι άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Jlaw πάντως, αναφέρουν ότι ο Maroney είναι πολύ καλός μαζί της. «Είναι έξυπνος και αστείος και της προσφέρει ασφάλεια ενώ δεν της φέρεται σα να είναι σταρ, όπως οι προηγούμενοι σύντροφοί της».

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε στιγμιότυπα από τον επερχόμενο γάμο της Jennifer Lawrence, αλλά και το νυφικό φόρεμα που θα επιλέξει. Απλά ελπίζουμε να μην είναι πολύ μακρύ και σκουντουφλήσει την ώρα που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP