CELEBRITY STYLE

Το athleisure style της Irina Shayk που θα θες να αντιγράψεις

AP Photo/Zacharie Scheurer

Αυτή τη σεζόν έχεις να ασχοληθείς με πολλά trends, να τα δοκιμάσεις, να τα επαναφέρεις από παλαιότερες δεκαετίες, να τα συνδυάσεις. Ίσως, βλέποντας όλα εκείνα τα street looks για έμπνευση, να νομίζεις ότι δεν είναι πολύ εύκολο να καταφέρεις να τα κάνεις όλα αυτά δικά σου, να τα εντάξεις στο προσωπικό σου street style. Η Irina Shayk όμως θα σου αποδείξει το αντίθετο σε ένα από από τα πιο cool & urban outfits που την έχεις δει.

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό το αποτέλεσμα, δεν πρόκειται για ένα εξεζητημένο outfit αλλά για μία ακόμα απόδειξη ότι η athleisure αισθητική είναι ένας τρόπος να εντάξεις στοιχεία από τις τάσεις στα street looks σου. 

Το όμορφο μοντέλο σε μία βόλτα με το μικρή της κόρη στην Νέα Υόρκη επέλεξε ένα outfit σε γήινες αποχρώσεις (1ο trend). Φόρεσε μία φόρμα σε μία έναν γήινο, ανοιχτόχρωμο, τα stylish chunky sneakers (2o trend) Chanel και ολοκλήρωσε με ένα maxi camel coat (3o trend). Φυσικά, η animal printed τσάντα της (4ο trend), ένα σχέδιο από την συνεργασία της με την The Kooples είναι εκείνη η πινελιά που σπάει την μονοτονία του μπεζ με τον πιο ήπιο τρόπο.

Medium leopard-print bag, Irina by the Kooples

Τώρα λοιπόν, έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου κάθε κομμάτι που αντιστοιχεί σε ένα διαφορετικό trend και νομίζω είναι πολύ πιο εύκολη τώρα πια η διαδικασία στο μυαλό σου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις όσους συνδυασμούς θες, αρκεί να βρεις ένα κοινό τους σημείο και να φέρεις το συνολικό outfit στα μέτρα σου. Η Irina Shayk για παράδειγμα, κατάφερε να δώσει την athleisure αισθητική  που της ταιριάζει για μία χαλαρή βόλτα στην πόλη σε ένα κομψό outfit που χωρίς την τσάντα ή τα παπούτσια θα ήταν σχεδόν αδιάφορο. 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Zacharie Scheurer