CELEBRITY STYLE

H Irina Shayk στα WSJ Awards φόρεσε την τέλεια εκδοχή του power suit και πάθαμε έρωτα

Evan Agostini/Invision/AP

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα μέσω αυτού του άρθρου να στείλω ένα μήνυμα στην Irina Shayk: «Dear Irina, είσαι πανέμορφη. Είσαι λαμπερή και με το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει ποτέ. Γιατί πρέπει να κάνεις και τόσο στιλάτες εμφανίσεις; Δεν μπορώ να αντέξω την τελειότητά σου. Σε ευχαριστώ και σ' αγαπώ. Κέλλυ xxx».

Νόμιζα ότι μόνο με τη Rihanna μου προκύπτουν αυτού του είδους τα συναισθήματα, αλλά κοιτώντας την εμφάνιση του μοντέλου στα WSJ. Awards την Τετάρτη το βράδυ, ένα αίσθημα του θαυμασμού κυρίευσε όλο μου το είναι.

Διάβασε επίσης: 5 φορές που στο Instagram της Irina Shayk βρήκαμε το επόμενό μας outfit

Το γνωστό μοντέλο έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση με το άκρως ανδρόγυνο σύνολό της. Δημιουργία του ταλαντούχου σχεδιαστή, Riccardo Tisci για τον οίκο Burberry, η Shayk επέλεξε ένα χρυσό pinstriped κοστούμι του οποίου οι ραφές ήταν στολισμένες με μίνι Swarovski κρύσταλλα τα οποία αντανακλούσαν στα φλας των φωτογράφων κάνοντάς το να λαμπυρίζει προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Δες επίσης: Το φόρεμα της Irina Shayk είναι έρωτας και σου βρήκαμε το ίδιο για να το αποκτήσεις κι εσύ

Αν και το χρώμα και υλικό του κοστουμιού είχαν μια glam αισθητική, η σιλουέτα του ήταν αρκετά πιστή στα πατροπαράδοτα ανδρικά κοστούμια που φορούσαν (και φορούν ακόμη) οι άνδρες το 1940. Η Shayk δηλαδή επέλεξε μια κλασική γραμμή κοστουμιού, για το παντελόνι και το σακάκι, ενώ συνδύασε το κοστούμι με ένα απλό crisp μπεζ πουκάμισο.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Φυσικά, αυτό που απογείωσε το ανδρόγυνου ύφους σύνολό της ήταν το γιλέκο (βασικό item στα ρετρό κοστούμια) το οποίο στην ίδια απόχρωση και pattern με το υπόλοιπο κοστούμι πρόσφερε την απόλυτη εκδοχή ενός power suit που μέχρι και η ιέρεια των power suits, Diane Keaton, θα ζήλευε.

 

Το outfit η Shayk, ολοκλήρωσε με μια μπεζ/χρυσή clutch τσάντα και τα πιο όμορφα μπεζ mules τα οποία έδεναν σταυρωτά στα πόδια.

Η Irina περιορίστηκε σ’ αυτά τα αξεσουάρ μονάχα αλλά και στην λαμπερό κοστούμι της για να προσφέρει το glam στοιχείο στην εμφάνισή της, χωρίς όμως να θυσιάσει το ανδρόγυνο aspect του συνόλου της. Άψογη.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP