CELEBRITY STYLE

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόνο με ένα μπλε κοστούμι στο τρέιλερ του GNTM. Μέχρι και η Katharine Hepburn θα ζήλευε το look της

ΝDP Photo Agency

Γενικά, είμαι φαν του ανδρόγυνου στιλ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ύφος που υιοθετώ σε καθημερινή βάση, αλλά τα σακάκια είναι από τα πανωφόρια που πιάνουν αρκετό χώρο στην ντουλάπα μου. Φυσικά, δεν αρκεί μόνο ένα σακάκι για να υποστηρίξει κανείς αυτό το look. Πρέπει να έχει κανείς την αυτοπεποίθηση να φορέσει ένα τέτοιο ρούχο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, έχει και την αυτοπεποίθηση και το τέλειο outfit για να κάνει το ανδρόγυνο στιλ δικό της, ολοδικό της.

Διάβασε ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι η προσωποποίηση της φυσικής ομορφιάς

Για το τρέιλερ του GNTM 2 που επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η μελαχρινή καλλονή επέλεξε το τέλειο σύνολο για να υποδεχτεί τη νέα σεζόν (και δεν αναφέρομαι μόνο στη σειρά, αλλά τη φθινοπωρινή σεζόν που πλησιάζει επικίνδυνα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let’s @gntmgr #season2 #gntmgr @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Το τρέιλερ του GNTM Season 2

Φαν του ανδρόγυνου ύφους φαίνεται να είναι το γνωστό μοντέλο, καθώς φόρεσε άψογα ένα oversized μπλε του κοβαλτίου κοστούμι, του οίκου Polo Ralph Lauren το οποίο της προσέδωσε όχι μόνο κομψότητα και μπρίο, αλλά και ολίγο τι κούλνες.

Δες ακόμη: 5 Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τι μαγιό να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο όμως στην εμφάνισή της, πέρα από την κάπως 2000s αισθητική και το ύφος «είμαι-μοντέλο-του-Helmut-Lang», είναι το γεγονός ότι ακόμα κι αν ένα κοστούμι θεωρείται, κατά κόσμον, ανδρικό ένδυμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να προσφέρει μια πιο θηλυκή νότα στην εμφάνισή της.

 

Και μας αρέσει πολύ όταν ένα ρούχο που μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «ανδρικό», όταν το φορούν γυναίκες οι οποίες δεν φοβούνται να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους μέσα απ’ αυτό. Φυσικά, το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το look, με ένα άκρως καλοκαιρινό και ηλιοκαμένο bronze μακιγιάζ και ολόισια μαλλιά (έχει και την έγκριση της beauty editor μας Βιβής Αγγελάκη), ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να στεφθεί το σύνολό της με επιτυχία. Μέχρι και η ιέρεια του ανδρόγυνου στιλ, Katharine Hepburn -αν ζούσε-, θα ήθελε να φορέσει αυτό το outfit. Να είσαι σίγουρη.

 Αθάνατο το στιλ της Katharine Hepburn

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency