CELEBRITY STYLE

Η Hailey Baldwin φόρεσε το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα στις Κάννες

Έχεις καταλάβει ότι για λίγο καιρό οι Κάννες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας από πολλές απόψεις, αφού σύσσωμη η παγκόσμια showbiz έχει καταφτάσει για χάρη του φεστιβάλ κινηματογράφου. Εκτός από τις όμορφες δημιουργίες στο κόκκινο χαλί όμως -που σαφώς μας αφορούν- οι celebrities κάνουν τις βόλτες τους στην περιοχή. Αυτό έκανε και η Hailey Baldwin με τη φίλη της Bella Hadid και επέλεξε ένα άψογο καλοκαιρινό outfit, το οποίο μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις.

Το όμορφο μοντέλο για μία πρωινή βόλτα στον ήλιο διάλεξε ένα λευκό shirt dress, το οποίο τόνιζε τη μέση της με μία ζώνη, επίσης λευκή στη μέση. Το μίντι μήκος του καθώς και τα αξεσουάρ που χρησιμοποίησε η Hailey για να ολοκληρώσει το look της  μεταμόρφωσαν το shirt dress σε ένα δροσερό και κομψό φόρεμα.

A post shared by deb.hilton (@deb.hilton) on

 

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα θες να είσαι chic & stylish αλλά όχι υπερβολική, κάν’ το όπως η Hailey Baldwin. Φόρα ένα λευκό shirt dress, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sleek, χαμηλό σινιόν και είσαι έτοιμη. Να προσθέσω κι εγώ ότι με αυτό το outfit ταιριάζει απόλυτα μία basket strow bag, αυτά τα σταθερά, μικρά, ψάθινα τσαντάκια.

A post shared by @d_kemeroglu on

 

Δες εδώ μερικά από τα πιο ευκολοφόρετα φορέματα σε λευκό χρώμα που θα βρεις στην αγορά για να έχεις κι εσύ το πιο safe φόρεμα στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Μίντι shirt dress με ζώνη, BSB

Λευκό φόρεμα με κουμπιά και ζώνη στη μέση, Tommy Hilfiger

Μακριά τουνίκ σε λευκό, ZARA

Λευκό φόρεμα chemisier, Βenetton

 

Βρες το shirt dress που ταιριάζει στο σωματότυπό σου και κάνε το δικό σου accessorizing, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να προτιμάς τα σναδάλια ή της εσπαντρίγιες σου καθημερινά κι όχι ψηλοτάκουνα πέδιλα όπως αυτά της Hailey Baldwin.