CELEBRITY STYLE

Η North West έχει περισσότερο swag από εμάς. Απόδειξη το στιλ της

Αν κάτσω να σκεφτώ, πόσες φορές η 6χρονη North West έχει φορέσει πιο ακριβά ρούχα από εμένα στα 32 μου χρόνια, μπορεί να βάλω και τα κλάματα. Αλλά λογικό, αν το καλοσκεφτείς, μιας και πρόκειται για γόνο πλούσιας οικογένειας η οποία, μεταξύ μας τώρα, την έχει μες τα λούσα.

Σαν κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West (η North είναι το πρώτο παιδί της πολύτεκνης, πλέον, οικογένειας) θα ήταν κάπως δύσκολο να μην τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, ειδικά από τη στιγμή που οι γονείς της τη ντύνουν με τα καλύτερα. Από ρούχα του Alexander Wang και του οίκου Balmain που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για τη μικρή North, μέχρι τα παιδικά Vans με τα οποία συχνά κυκλοφορεί, η ίδια έχει ήδη μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα και σίγουρα πολύ swag (θα το έχει πάρει από τον πατέρα της). Πολύ περισσότερο από εμάς -ας είμαστε ειλικρινείς.

Διάβασε ακόμη: North West σε παπαράτσι: ”Είπα όχι άλλες φωτογραφίες”

Τα πολλά ρούχα που έχει στην ντουλάπα της, λοιπόν, η West ίσως να μην επιλέγει η ίδια, αλλά πιο πιθανό να το κάνει η μητέρα της Kim K, το ζήτημα όμως είναι το εξής: τα looks της είναι πολύ ωραία (και δεν πιστεύω ότι το λέω αυτό για ένα 6χρονο κορίτσι), ενώ σαν να μοιάζει να τα υποστηρίζει. Βέβαια, αυτό δεν μου είναι ξεκάθαρο μιας και είναι ένα παιδί και ο παράγοντας “cuteness” βοηθάει σίγουρα. Όπως και να έχει τα παρακάτω 5 σύνολα της North West είναι πολύ στιλάτα και μας εμπνέουν για τις εμφανίσεις μας. There, I said it.

 

Αν και φοράει ροζ, το σύνολό της δεν είναι καθόλου «κοριτσίστικο» με την κλασική έννοια. Το αθλητικού ύφους σορτς και φουτεράκι τα οποία είναι συνδυασμένα με ένα ζευγάρι κρεμ Yeezys, είναι η επιτομή του κουλνες.

Δες ακόμη: Kim και North West κυκλοφορούν ασορτί με disco διάθεση

 

Εμπνευσμένο από τα ’90s (μια δεκαετία που θα φαντάζει πολύ μακρινή για την νεαρή North) το σύνολο που περιλαμβάνει ένα slip dress, t-shirt από μέσα και αθλητικά είναι το τέλειο casual look όχι μόνο για τη μικρή North, αλλά και για εμάς.

 

Mέχρι και η North West έχει υποκύψει στην τάση του neon με ένα φόρεμα σε πράσινο φωσφοριζέ χρώμα. Φορώντας ένα ζευγάρι λευκά Vans και φουτουριστικού ύφους γυαλιά ηλίου το σύνολο της North θα μπορούσε να φορέσει οποιαδήποτε ενήλικη, stylish γυναίκα.

 

Αν και ελπίζουμε να μην δυσανασχετεί φορώντας αυτά τα ρούχα, το λεοπάρ τοπ και biker shorts είναι ένα σύνολο που θα φορούσαμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το μαύρο choker βέβαια, φαίνεται λίγο σαν να ταλαιπωρεί την μικρή West η οποία δεν χρειάζεται να μάθει από τώρα ότι η «ομορφιά θέλει θυσίες».

 

Mέχρι και η North West αγαπάει τα γούνινα slides και η αλήθεια είναι ότι σε συνδυασμό με το adidas κορμάκι και σορτς είναι από τα πιο stylish, αθλητικού ύφους σύνολα της.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/kimkardashian/