CELEBRITY STYLE

H Beyoncé πήγε σε φιλανθρωπικό gala και ντύθηκε Ζωζώ Σαπουντζάκη

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

H Beyoncé δεν έχει άδικα τη φήμη της sexy diva και φροντίζει να επιβεβαιώνει τον τίτλο αυτό σε κάθε της εμφάνιση, όπως η πρόσφατη στο πλάι του συζύγου της Jay-Z στο “Shawn Carter Foundation Gala”. Η τραγουδίστρια διάλεξε ένα sur mesure φόρεμα Roberto Cavalli, το οποίο είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη στιλιστική της προσωπικότητα.

Πρόκειται για μία ημιδιάφανη, strapless δημιουργία με ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι, κεντημένη με πέτρες σε λευκές αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα απογείωσε το εκκεντρικό μπούστο του φορέματος που ήταν γεμάτο λευκά πούπουλα.

Την εκθαμβωτική της εμφάνιση, η Beyoncé συνόδευσε με ένα ζευγάρι strappy, sparkly πέδιλα, ενώ τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια μόνο απαρατήρητα δεν μπορούσαν να περάσουν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Όλο αυτό, από την περιγραφή και μόνο φαντάζει υπερβολικό, όχι όμως αν το φορά η Beyoncé -ή η Ζωζώ-, η οποία το μετατρέπει σε απόλυτα φυσιολογικό. Την επόμενη φορά, μάλλον πρέπει να φορέσεις ένα LBD για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό γιατί κάθε προσπάθεια εντυπωσιασμού είναι αναμενόμενη. Ωστόσο, είναι η Queen B και ό,τι θέλει κάνει και εμείς είμαστε εδώ για να την χαζεύουμε.