CELEBRITY STYLE

H Alicia Vikander είναι επίσημα η πιο αστραφτερή παρουσία στο κόκκινο χαλί της σεζόν

Αν πρέπει να παρακολουθήσεις μία celebrity στη φετινή σεζόν του κόκκινου χαλιού, αυτή είναι η Alicia Vikander. Η πρωταγωνίστρια του Danish Girl και Vogue cover star, έχει θαμπώσει τους πάντες από τα Golden Globes μέχρι τα Oscars, πάντα με τις πιο λαμπερές εμφανίσεις, ειδικά φτιαγμένες για εκείνη από τον Nicolas Ghesquiere για τον οίκο Louis Vuitton.

 

Η χημεία του σχεδιαστή με την ηθοποιό έχει φανεί ξεκάθαρα στο κόκκινο χαλί, με την Vikander να εμφανίζεται με κάθε είδους σιλουέτα από maxi τουαλέτες μέχρι το εντυπωσιακό φόρεμά της με παγιέτες στα SAG Awards, μέχρι το ‘άγριο’, επηρεασμένο από biker gang σύνολο που φόρεσε στο Met Gala. Παρ’ όλα αυτά, για την πρεμιέρα της ταινίας Jason Bourne στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας, η 27χρονη ηθοποιός πήρε ένα στοιχείο από την κάθε εμφάνιση και προσωπική της εμπειρία, φέρνοντας ένα στοιχείο από Ex Machina φουτουρισμό στο εκπληκτικό φόρεμά της.

 

Τα metallics είχαν την τιμητική τους φέτος στο κόκκινο χαλί -αν ρίξεις μια ματιά σε Charlotte Casiraghi και Olivia Palermo. Η version της Vikander βέβαια είχε μια πιο ανάλαφρη μορφή σε σχέση με αυτά που έχουμε δει, με τη βοήθεια του διακριτικού βολάν και κομψού κοψίματος στο πόδι, αλά Angelina Jolie.