CELEBRITY STYLE

Όλες οι καταπληκτικές εμφανίσεις της Gigi Hadid στα AMAs

Για τα φετινά American Music Awards, η Gigi Hadid είχε μεγάλο ρόλο στην υπόθεση καθώς συμπαρουσίασε το show με τον Jay Pharoah του SNL. Η Hadid εμφανίστηκε όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με 5 διαφορετικά looks επί σκηνής, συν ένα στο κόκκινο χαλί. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση το μοντέλο έθεσε ψηλά τον πήχη. Το λευκό δαντελένιο φόρεμα Cavalli ήταν εκθαμβωτικό από κάθε πλευρά, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες της και αναδεικνύοντας τους ώμους της. Και ήταν μόνο η αρχή.                             

© Getty Images / Ideal Image

Η πρώτη εμφάνιση επί σκηνής περιλάμβανε ένα κατακόκκινο φόρεμα Atelier Versace αλλά και πολλά cut-outs και ένα μεγάλο που έφτανε μέχρι ψηλά στους μηρούς της.

© Getty Images / Ideal Image

Η επόμενη εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για έναν Julien Macdonald συνδυασμό από blazer και σορτσάκι. Το ”κλειδί” ήταν τα αστραφτερά κρόσσια στα μανίκια.

© Getty Images / Ideal Image

Το look που ακολούθησε ήταν ένα super στενό μακρύ φόρεμα, με ύφασμα σε στιλ snakeskin, ανοιχτή λαιμόκοψη, κοψίματα στα πλάγια και λαιμό σε στιλ chocker, επίσης Julien Macdonald.

© Getty Images / Ideal Image

Το επόμενο look ήταν ιδιαίτερα δραματικό, με μία μαύρη μακριά τουαλέτα, ψηλή λαιμόκοψη και κόψιμο στο στέρνο που αναδείκνυε το μπούστο της. Και αυτή η εμφάνιση περιλάμβανε μεγάλο κόψιμο στο κάτω μέρος που έδινε έμφαση στα μακριά της πόδια.

© Getty Images / Ideal Image

Το τελευταίο look ήταν μία αστραφτερή, see-through ολόσωμη φόρμα. Άλλωστε, μετά από όλα αυτά τα πολύ στενά φορέματα ποιος δεν θα ήθελε να φορέσει κάτι πιο άνετο; Το outfit αυτό είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να θυσιάσεις το στιλ για την άνεση.

© Getty Images / Ideal Image