CELEBRITY STYLE

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik με matching outfits

Πρόσφατα είδαμε την Gigi Hadid μαζί με την αδερφή της Bella και τη μαμά της Yolanda να γιορτάζουν τα γενέθλια της τελευταίας. Λίγο αργότερα, το όμορφο μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλια του καλού της Zayn Malik, ο οποίος μόλις έγινε 25 χρονών. Προφανώς το ζευγάρι που μετράει δύο χρόνια μαζί, θα ήταν μαζί σε ένα τέτοιο γεγονός. Αλλά δεν το αναφέρω για να σου πω απλά ότι οι paparazzi τους έπιασαν χεράκι-χεράκι.

Οι δυο τους έκαναν μία stylish με matching outfits και είναι δύσκολο να μην το σχολιάσω. Ντυμένοι με total black outfits, τόσο η Gigi όσο και ο Zayn απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι ένα στιλάτο ζευγάρι που μπορεί να κάνει trend ότι φοράει αλλά και να τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

 

Οι λόγοι είναι πολύ και το στιλ τους είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Το ζευγάρι έχει ήδη φωτογραφηθεί, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και σε αυτή την κοινή τους εμφάνιση -που έχει ξεκάθαρα κάτι από το Matrix- απλά επιβεβαιώνει τη φήμη του.

Τα παλτό και των δύο ήταν χωρίς αμφιβολία αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις και κυρίως το glossy trench coat της Gigi. Φυσικά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα τα γυαλιά ηλίου που και στους δύο ολοκλήρωναν το outfit, χαρίζοντάς του μία εκκεντρική πινελιά.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ιδού και το σχετικό post από το Instagram της Gigi που εύχεται χρόνια πολλά στον Zayn.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP