CELEBRITY STYLE

5 μαθήματα στιλ από την Gigi Hadid

Πασαρέλα και φωτογραφίσεις δεν πιάνονται. Εκεί τα διάσημα κορίτσια φορούν τις επιλογές των σχεδιαστών και των στιλιστών. Στην προσωπική τους ζωή (λέγε με street style) δείχνουν τι πραγματικά τους αρέσει. Η Gigi Hadid έχει κάνει εμφανίσεις που αποτελούν παράδειγμα αντιγραφής, με την καλή έννοια. Στον προσωπικό της λογαριασμό βρήκαμε πέντε looks που πολύ μας αρέσουν και επικροτούμε, φυσικά.

Το ”έξυπνο” χρώμα

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Λίγο χρώμα αρκεί για να μεταμορφώσεις ένα σύνολο. Μπορείς  να επιλέξεις total black και ”σπάσεις” με κάτι έντονο, όπως κόκκινο ή φούξια. Ακόμα και με τα γυαλιά ηλίου θα είχες κάνει το δικό σου statement.

Το κρουαζέ φόρεμα

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Ίσως το πιο βολικό ρούχο που μπορεί να έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της, μετά τη φόρμα. Κολακεύει, αναδεικνύει, είναι σέξι, είναι και κομψό, είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Με αλλαγή αξεσουάρ ή παπουτσιών έχεις ένα νέο look.

Το φουλάρι

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Έχουμε γράψει πως το φουλάρι είναι το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ για τα μαλλιά κι όχι μόνο, οπότε όπως καταλαβαίνεις το στηρίζουμε. Μία από τις πολύ σικ χρήσεις του είναι περασμένο στο λαιμό. Πάρε παράδειγμα την Gigi.

Το crop top

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Δύσκολο το crop top αλλά αν βρεις πώς σου ταιριάζει θα καταλάβεις πως είναι κομμάτι κλειδί. Η αντίληψη πως για να το φορέσεις πρέπει να έχεις six-pack είναι τελείως λανθασμένη. Μπορείς να το βάλεις με boyfriend jean για να εξασφαλίσεις το balance της εμφάνισης.

Τα sneakers

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Πάντα και παντού. Αν ψάχνεις ποια casual εμφάνιση θα γίνει ”στολή” μόλις τη βρήκες. Λευκό T-shirt, ανοιχτόχρωμο τζιν και τα sneakers σου. Είσαι άνετη και ταυτόχρονα στιλάτη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP