CELEBRITY STYLE

Γιατί αυτά τα μοντέλα φοράνε τον εαυτό τους σε μπλουζάκι;

Η Emily Ratajkowski φαίνεται να πήρε παράδειγμα από τη φίλη της Kim Kardashian, αν κρίνουμε από την τελευταία της στιλιστική επιλογή.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την Τρίτη, η Ratajkowski φοράει ένα t-shirt το οποίο δείχνει την ίδια στο εξώφυλλο της Vogue Germany για το θέμα του Αυγούστου. Η φωτογραφία της Ratajkowski, να φοράει φωτογραφία Ratajkowski.

Και η ειρωνεία δεν σταμάτησε εκεί. “Η στιγμή που η @voguegermany βάζει το εξώφυλλό σου σε t-shirt”, έγραψε στο Instagram, δείχνοντας ιδιαίτερα χαλαρή με το θέμα.

That moment when @voguegermany makes your cover into a t-shirt Win one for yourself via vogue.de/emily

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Πέντε ακόμα μοντέλα που θα βρίσκονται επίσης στο εξώφυλλο της Vogue Germany αυτό τον μήνα -Irina Shayk, Lily Aldridge, Rosie Huntington-Whiteley και Stella Maxwell- δέχθηκαν τα δικά τους t-shirts με τα εξώφυλλα, η κάθε μία αντίστοιχα. Το περιοδικό θα δώσει τα μπλουζάκια σε μερικούς τυχερούς fans.

Η Maxwell, επίσης έδειξε το t-shirt της στο Instagram, αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια πως είναι ιδανικό και για την πισίνα.

Goodmorning ! Win this cover Tshirt via Vogue.de/stella @voguegermany @abraham_studio

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on

Φυσικά, καμία απ’ αυτές τις γυναίκες δεν το πήγε τόσο μακριά όσο η Kim Kardashian, που έχει εμφανιστεί να φοράει δερμάτινο τζάκετ που απεικονίζει selfies της ίδιας.

day 5 with @kimkardashian @sebmcgirrhunt @dylanjamesrichards

A photo posted by @blue_blank on

 

Μόδα ή ναρκισσισμός;