CELEBRITY STYLE

Το ονειρεμένο νυφικό της Μιρκέτας Βιδάλη δια χειρός Μαρίας Κονίδη

Πέρασε το τριημεράκι του Αγ. Πνεύματος και τις ημέρες αυτές, σήμανε και επίσημα η έναρξη των καλοκαιρινών γάμων στη χώρα μας. Μια «βόλτα» στο Instagram να κάνεις και θα δεις φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία και καταγάλανους ουρανούς και νεόνυμφα ζευγάρια να δίνουν όρκους ζωής με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, και ο Βασίλης Κικίλας δεν ήταν οι μόνοι επώνυμοι που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτές τις μέρες. Η Μιρκέτα Βιδάλη ήταν ακόμη μια γυναίκα της εγχώριας showbiz η οποία είπε το «ναι» στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Δες ακόμη: 10 ιδέες για τον τέλειο καλοκαιρινό γάμο

Με θέα τη θάλασσα, η σχεδιάστρια μόδας και vlogger, παντρεύτηκε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή Στέφανο Καπίνο. Ο γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Ερμιόνη Αργολίδας ήταν σαν βγαλμένος από παραμύθι.

 

Διάβασε ακόμη: Γάμος σε νησί: 5 tips για looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Με ένα πανέμορφο νυφικό φόρεμα της Ελληνίδας designer Μαρίας Κονίδη, η Μιρκέτα έλαμπε ολόκληρη. Όπως είδαμε και από τα social media της σχεδιάστριας, το φόρεμα διέθετε στο πάνω μέρος του ένα body με V λαιμόκοψη σε ημιδιάφανο μπεζ χρώμα, το οποίο περιλάμβανε κεντήματα και στολίδια. Το υπόλοιπο κάτω μέρος του φορέματος είχε μια ογκώδη λευκή φούστα από τούλι.

 

 

Το look του γάμου της, η Μιρκέτα κομψά ολοκλήρωσε, με μια απλή χαμηλή αλογοουρά, πέρλες στα αυτιά και μια σομόν ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα που ταίριαζε με όλη τη χρωματική παλέτα της γαμήλιας δεξίωσης.

 

Ο σύντροφός της φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με μαύρο παπιγιόν, των MI-RO .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

True brothers are never blood-related. But born of the spirit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Mavrias (@mavriasxaris) στις

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/konidi/