CELEBRITIES

Gal Gadot: Αποκάλυψε το φύλο του τρίτου της παιδιού

ⓒ 2021 Joel C Ryan/Invision/Associated Press

Ήταν 2 Μαρτίου όταν η Gal Gadot ανακοίνωσε με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η ανακοίνωση έγινε μία μέρα μετά τις Χρυσές Σφαίρες 2021, όπου η ηθοποιός είχε εμφανιστεί με ένα ριχτό λευκό Givenchy φόρεμα και κανείς δεν είχε καταλάβει πως είναι έγκυος.

Από τότε, η Gal Gadot δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και μία βόλτα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει. Αυτήν τη φορά μπορεί να μην ανέβασε κάποια φωτογραφία, αλλά η Wonder Woman αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

Η Gal Gadot αποκάλυψε το φύλο του τρίτου της παιδιού

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εμφάνισής της στην εκπομπή “Live with Kelly and Ryan” την Πέμπτη 22 Απριλίου, λοιπόν, η 35χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στους παρουσιαστές ότι περιμένει ακόμη μία κόρη. «Είναι το κοριτσάκι νούμερο 3. Ναι, παραμένουμε σε αυτό που ξέρουμε» ανέφερε χιουμοριστικά η Gal Gadot που θα γεννήσει την τρίτη κατά σειρά κόρη της και κάπως έτσι οι γυναικείες φιγούρες υπερτερούν στην οικογένεια, με τον Yaron Versano να είναι ο απόλυτος κοριτσομπαμπάς.

«Με την Alma, την πρώτη μας κόρη, χάσαμε εντελώς τη ρουτίνα ύπνου μας. Κι όταν γεννήθηκε η Maya είπαμε “όχι ξανά”. Έτσι, η Maya μπορεί να κοιμηθεί όλη τη νύχτα από τότε που ήταν πέντε μηνών, ενώ η Alma, που είναι ακόμα στα 9, έρχεται ακόμη στο κρεβάτι μας» ανέφερε η ηθοποιός που το πρόγραμμα ύπνου της ίδιας και του άντρα της είχε αποσυντονιστεί τελείως στις δυο πρώτες γέννες. Κάτι που, όπως λέει η ίδια θα αλλάξει με τη γέννηση της τρίτης τους κόρης.

«Νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα την εκπαιδεύσουμε και θα φροντίσουμε να αγαπά και να απολαμβάνει τον ύπνο. Νιώθω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος του να είσαι γονιός: Η έλλειψη ύπνου και η κόπωση όλη την ώρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Gal Gadot.

Οι ορμόνες που χτυπάνε κόκκινο

«Οι ορμόνες είναι ανεβασμένες. Μπορώ να κλάψω και με διαφημίσεις που βλέπω. Μπορώ να κλάψω από μια σκέψη που διασχίζει το μυαλό μου. Μπορώ να κλάψω από ένα καλό τραγούδι. Είμαι κλαψιάρα αυτή τη στιγμή. Και συνήθως δεν είμαι έτσι! Γι’ αυτό είναι τόσο περίεργο» κατέληξε η ηθοποιός, της οποίας οι ορμόνες έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της.