CELEBRITY STYLE

Η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love σε ρόλο μοντέλου

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη φθινοπωρινή καμπάνια που περιλάμβανε από διάσημους ηθοποιούς μέχρι τραγουδιστές και drag queens, o Μarc Jacobs συνεχίζει με μία ανοιξιάτικη καμπάνια για το 2017 που θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Ο λόγος; Η Frances Bean Cobain, κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love. Η καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στο τελευταίο advertorial του Jacobs και εμείς έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί.

 

Ωστόσο, ξέρουμε πως δεν μπορούμε να έχουμε πολλές ελπίδες για το αν αυτή θα είναι η αρχή μιας καριέρας στη μόδα για την Cobain, αφού σε μία συνέντευξη της με την Vogue, η 24χρονη είπε στο περιοδικό πως όσο cool κι να ήταν να ποζάρει για τον φακό του φωτογράφου David Sims, θα είναι η τελευταία της. “Δεν νομίζω να ποζάρω για κάποιον άλλον για πολύ καιρό -είναι 100% εκτός της ζώνης που νιώθω ασφαλής. Δεν θα το έκανα με κανέναν άλλον εκτός απ’ τον Marc,” είπε. Η φωτογράφιση έγινε στο Los Angeles τον Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

“Δεν γίνομαι μοντέλο αν δεν πιστεύω πως το project είναι καλό και δεν βάζω το όνομά μου πίσω από κάτι στο οποίο δεν πιστεύω,” είπε. “Πιστεύω πως αυτή η collection ήταν υπέροχη και κολακεύτηκα που ο Marc σκέφτηκε εμένα γι’ αυτό. Είναι ακόμα πολύ επαναστατικός και έχει παραμείνει έτσι κατά τη διάρκεια όλης του της καριέρας.”

Ο Jacobs έγραψε στο Instagram για τη Frances: “Πάντα ήθελα να δουλέψω με την Frances. Η ομορφιά, η μοναδικότητα και η δύναμή της είναι κάτι που εκτιμούσα και σεβόμουν πάντα,” έγραψε ο σχεδιαστής. Ακόμα κι αν είναι η τελευταία που κάνει η Cobain, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που συμβαίνει.