BLAKE LIVELY

Οι διάσημες δίνουν μαθήματα στιλ στην NYFW

ap images

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μπορεί να τελείωσε άφησε όμως αρκετό υλικό για σχολιασμό. Εκτός από τα catwalks, στα fashion shows έχει πάντα ενδιαφέρον τι θα φορέσουν οι διάσημες που θα το παρακολουθήσουν. Προφανώς, θα επιλέξουν τον σχεδιαστή του show που παρακολουθούν αλλά οι συνδυασμοί είναι πάντα ένας τρόπος να ρίξεις μία ματιά στο τι θα φορεθεί την επόμενη σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι τρεις κυρίες που θα δεις παρακάτω, οι οποίες παρακολούθησαν το fashion show του Michael Kors και με τα outfits τους τράβηξαν το ενδιαφέρον για λίγο από την πασαρέλα στο front row. Με εντελώς διαφορετικά outfits μεταξύ τους, τόσο η Blake Lively όσο και η Emily Blunt, απέδειξαν τον eclectic χαρακτήρα που είχε η συλλογή που παρουσίασε ο σχεδιαστής στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

ap images

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Blake Lively έχει ξεκάθαρα αδυναμία στο κόκκινο, το οποίο τίμησε στο fashion show του αγαπημένου της Michael Kors με πολλή αγάπη, όπως εξάλλου φαίνεται και από τις γόβες της.

ap images

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Ένας κομψός συνδυασμός διαφορετικών prints από την Emily Blunt. Ριγέ top και tiny floral φούστα σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν της θύμισαν άνοιξη.

ap images

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Zendaya διάλεξε tracksuit σε έντονο κόκκινο, το οποίο συνδύασε με καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι λευκά pumps. Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα έτοιμο να το κοπιάρεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP